Ja és aquí la Festa Major de la Via Trajana 2021

Després del confinament per la pandèmia i de les noves mesures que flexibilitzen les restriccions, el veïnat d’aquesta zona de la Verneda i la Pau torna a celebrar la seva festa gran.

La Festa Major de la Via Trajana té lloc els dies 15 i 16 d’octubre. Un correfoc estàtic serà l’encarregat de donar el tret de sortida als actes festius, divendres al vespre. Durant la jornada de dissabte, de caràcter més familiar, s’oferirà al veïnat un seguit de tallers infantils, demostracions de ball i un espectacle de màgia.

Divendres 15 d’octubre
Passeig de la Verneda, 77 (cantonada amb carrer Binèfar).

20 h. Correfoc estàtic.
El públic no interactuarà amb l’espectacle, romandrà assegut en una zona delimitada amb tanques.
Organitza: Diables de la Verneda.

Dissabte 16 d’octubre
Carrer Binèfar, entre el passeig de la Verneda i la Via Trajana.

De 10.30 a 12 h. Tallers infantils
Tallers de pompons, polseres, dibuix i jocs gegants. Els infants seuran en taules amb una distància d’1,5 m; cada nen/nena disposarà del seu material que l’organització repartirà de forma individual.
Organitza: Casal de Gent Gran Verneda Alta, AVV de la Verneda – Via Trajana.

12 h. Parlaments
Amb la intervenció de representants de l’AVV de la Verneda – Via Trajana, autoritats de Barcelona i Sant Adrià. Tancarà l’acte el col·lectiu Matrioska explicant el procés de creació i descobriment d’un mural comunitari realitzat cooperativament des de la Xarxa de Suport Veïnal Via Trajana.

12.30 h. Demostració de balls
A càrrec d’ASME, Associació Sant Martí Esport.

17 h. Espectacle de ball flamenc

18.30 h. Espectacle de màgia infantil amb el mag Palo

La participació en les diferents activitats és gratuïta, no cal reservar entrada, però hi haurà control d’aforament en els diversos espais.