Les Festes Majors de Sants, Hostafrancs, la Marina i el Poble-sec busquen cartell!

El 2 de maig s’obre el termini de lliurament d’obres als concursos de cartells de les festes majors de la Marina, el Poble-sec, de Sants i d’Hostafrancs. Qui guanyi el concurs de la Festa Major de Sants obtindrà un premi de 1.177 € mentre que els guanyadors o guanyadores dels concursos de les festes majors de la Marina, el Poble-sec i d’Hostafrancs rebran uns 677€ respectivament.

Els concursos de cartells estan oberts a tant a dissenyadors professionals com a artistes novells i amateurs, d’aquí i d’arreu. Això sí, cada disseny ha de ser original i inèdit.

Les candidatures s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça premissantsmontjuic@bcn.cat tot indicant en l’assumpte del correu el concurs de festa major en què es vol participar.

El període de lliurament de propostes s’allarga fins al 23 de maig en el cas dels concursos de les festes majors de la Marina i el Poble-sec, al 24 de maig en el concurs de Sants i el 4 de juny en el concurs de la festa major d’Hostafrancs.

Els originals s’han de lliurar en una mida de 22 cm d’ample i 44 cm d’alt més 5 mm de sang i amb una resolució de 300 dpi i en un dels formats següents: PDF, JPG, PNG, TIFF, Illustrator o Indesign.

Posteriorment, les persones que guanyin els concursos hauran de lliurar els arxius originals i en obert de les seves obres en format Photoshop, Illustrator o InDesign amb tots els elements que configuren l’obra (tipografies, imatges…) per fer les adaptacions que es considerin.