Nou Barris estrena espectacle per Santa Eulàlia

El dissabte 15 de febrer s’estrena a Nou Barris l’espectacle ‘Santa Eulàlia de Vilapicina, el barri oblidat’. L’espectacle és una obra que tracta sobre la història de l’antic poblet de Santa Eulàlia, que repassa el que hi ha ocorregut des de l’època romana fins avui. La zona és el nucli més antic del districte de Nou Barris.

L’auca estarà vertebrada per elements de la cultura popular i tradicional barcelonina, que serviran per narrar cadascuna de les escenes presentades. La dansa i la música d’aquests entremesos seran el fil conductor de l’acte.

Abans de la representació es farà una cercavila que s’iniciarà a la plaça de Santa Eulàlia (17.15 h) i recorrerà diferents espais de Nou Barris que fan referència a la patrona de la ciutat, com ara la parròquia i el santuari de Santa Eulàlia.

Un cop arribats a Can Basté, s’hi farà la representació (18 h), que finalitzarà amb un repic de campanes al santuari de Santa Eulàlia i l’ofrena floral a la santa (19 h). L’acte està organitzat pel Centre Cívic Can Basté, la Colla Gegantera de Nou Barris i el Turó Acció Sociocultural.