S’ha obert la crida per participar en la Cavalcada de Reis 2023 de Barcelona

L’Institut de Cultura de Barcelona ha obert el període d’inscripció per participar com a voluntari en l’organització de la Cavalcada de Reis, que tindrà lloc a la ciutat el 5 de gener. Totes les persones de més de 8 anys s’hi poden inscriure fins a les 12.00 hores del 25 de novembre a través d’aquest formulari.

En l’edició d’enguany hi ha quatre modalitats diferents, dividides per edats, que comprenen tasques molt diverses: dos tipus de patges, assistents i col·laboradors tècnics.

Patges de carrossa. De 8 a 10 anys (complerts l’1 de gener de 2023). Adequadament vestits, saludaran el públic durant la Cavalcada des de les carrosses.

Patges de benvinguda. D’11 a 13 anys (complerts l’1 de gener de 2023). Adequadament vestits, seran els encarregats de saludar el públic durant la Cavalcada des de qualsevol de les carrosses.

Assistents del seguici. De 14 a 17 anys (complerts l’1 de gener de 2023). Adequadament vestits, seran els encarregats d’empènyer elements artístics o escenogràfics durant el recorregut a peu dels 5 quilòmetres de la Cavalcada, de 3 hores de durada.

Col·laboradors tècnics. De 18 anys en endavant (complerts l’1 de gener de 2023). Adequadament vestits, faran funcions de suport durant la Cavalcada al llarg del recorregut a peu de 5 quilòmetres, de 3 hores de durada. Poden actuar com a servei d’ordre al voltant del seguici, empenyent els elements artístics que formen la Cavalcada o fent qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització.

Només s’admetrà una inscripció per persona en una de les modalitats, segons l’edat. L’organització es posarà en contacte amb les persones seleccionades. Per poder participar en la Cavalcada, els seleccionats han d’assistir a les sessions informatives i els assaigs —entre un i tres— de la seva modalitat.

En trobareu les bases ampliades clicant aquí.