Torna el Carnaval de Barcelona 2024!

Del 8 al 14 de febrer, la festa més esbojarrada de totes les que es fan al llarg de l’any torna a Barcelona!

Començarà el Dijous Gras amb diverses activitats entre Arribos, degustacions de coca de llardons i concursos de truites. Al llarg del cap de setmana, tornarà a comptar amb les flamants rues de Carnaval pels barris de la ciutat. Les diverses propostes ompliran els casals de barri, els centres cívics i les Cases de la Festa amb concerts, concursos de disfresses, exposicions, balls de màscares i tallers per disfressar-se.

A Barcelona tornarem a rebre la Reina Belluga! L’acte, se celebrarà el dijous 8 de febrer i començarà amb una cercavila a dalt de la Rambla (a les 18 h a la boca de metro de plaça de Catalunya) que portarà als els gegants del Carnaval, la Reina Belluga i el seus convidats fins al Palau de la Virreina, on es farà l’espectacle ‘Capgirat’ i l’esperada Taronjada.

Tot s’acabarà el Dimecres de Cendra, quan enterrarem la sardina a les diverses rues mortuòries que es faran a la ciutat. Entre brams, plors i lamentacions, acomiadarem ses majestats el Rei i la Reina del Carnaval per donar la benvinguda a la Vella Quaresma.

De tot el calendari festiu, el Carnaval és una de les festes amb més implicació de la gent. I això es veu sobretot als barris, on aquests dies s’organitzen desenes d’actes de tota mena. Amb aquesta festa, una de les més populars que es fan a la ciutat, es reforça el teixit associatiu i el veïnatge.

No us quedeu a casa, sortiu al carrer i gaudiu de les activitats que s’han preparat en tots els racons de la ciutat. Trobareu més de 150 actes per a tots els gustos!

I és que per Carnaval, tot s’hi val!

Tot el programa del Carnaval de Barcelona 2024.