Torna la Fira de Nadal de la Sagrada Família 2022

Tot just uns dies després de l’encesa de l’enllumenat nadalenc a la ciutat, es posa en marxa la tradicional Fira de Nadal de la Sagrada Família, que es podrà visitar entre els dies 26 de novembre i 23 de desembre, des de les 10 h fins a les 21 h, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 h. El pregó d’inauguració de la Fira tindrà lloc el diumenge 27 de novembre a les 12 h.

Nascuda als anys seixanta i ubicada a la plaça de la Sagrada Família, la Fira de Nadal de la Sagrada Família és el mercat nadalenc de més tradició de l’Eixample i reuneix parades d’avets de Nadal i guarniments, pessebres i figures, regals i productes alimentaris artesans com torrons, formatges i embotits.

Enguany, la fira compta amb un total de 72 parades que es distribueixen de la manera següent:

  • Sector verd: hi trobaràs parades de venda d’arbres i plantes de Nadal.
  • Sector de pessebres: comptarà amb parades de venda de pessebres, figures tradicionals i guarniments de Nadal.
  • Sector d’alimentació: aquí trobaràs les botigues de venda d’aliments artesans, llaminadures, castanyes i les xurreries.
  • Sector de regals: comptarà amb parades que oferiran productes variats per regalar, principalment d’artesania, bijuteria i roba.

A banda de les parades, la Fira acull diferents activitats complementàries de Nadal, com són un taller infantil de decoracions nadalenques, un taller de polseres i xapes, l’exposició ‘Nadal: viatge en el temps’, jocs i espectacles diversos, una trobada per fer cagar el tió i fins i tot un pessebre 2.0. Descobreix tot el programa.