Tot a punt per a la Trobada Nacional, l’acte més gran del món geganter

El diumenge 28 d’abril, Barcelona acollirà 230 colles geganteres en una festa de dimensions gegantines. La Trobada Nacional de Gegants serà l’equivalent a quatre Cavalcades de la Mercè simultànies, que tindran lloc als voltants de l’Arc de Triomf, en una diada històrica per la cultura popular barcelonina i pel món geganter.

Més de 600 gegants vinguts de Catalunya, el País Valencià, la Catalunya Nord, Aragó, Navarra, el País Basc i Madrid, es reuniran en un mateix espai per celebrar els 600 anys de gegants a Barcelona i al món.

Les quatre cercaviles de la Trobada Nacional de Gegants sortiran des del Parc de la Ciutadella (passeig dels Til·lers), el Born (plaça Comercial), la ronda de Sant Pere (a l’alçada de la plaça d’Urquinaona) i el Parc de l’Estació del Nord. Es trobaran al mig del passeig de Lluís Companys, on es faran els balls de protocol i les ballades finals amb totes les colles a la vegada, al so del grup de música Metralla.

Des de les 9 h, podreu trobar les colles plantades als llocs de sortida de les cercaviles i a les 11 h, les quatre desfilades arrencaran per iniciar a la gran festa gegantera.

Els gegants de la Ciutat i les colles de Barcelona faran d’amfitriones d’una jornada única que passarà a la història per la magnitud de l’acte. Podeu visitar els gegants barcelonins la setmana prèvia a la trobada a l’exposició que es realitzarà al Born CCM, del 21 al 27 d’abril.

Consulta les activitats i programació dels 600 anys de gegants a Barcelona fent clic aquí!