Visita lliure a l’exposició permanent dedicada a les cultures del món. Hi podreu fer un viatge per un nombre significatiu de peces de l’Àfrica, l’Àsia, Amèrica i Oceania elaborades per diferents pobles i cultures. De l’Àfrica cal destacar la sala dedicada a les màscares de pobles com els ioruba i els dogon. D’Oceania trobareu les pintures sobre escorça del nord d’Austràlia i un conjunt espectacular de Papua Nova Guinea amb peces com les proes de canoes enforma de caps de cocodril. De l’Àsia s’exposa art religiós de l’Índia, el Tibet, Nepal, Tailàndia i el Japó, entre altres països. I, finalment, a l’àmbit d’Amèrica trobareu, sobretot, objectes de ceràmica del període precolombí de cultures com la maia, la nasca i altres de l’àrea andina. Una visita lliure per conèixer l’enorme diversitat cultural humana.

El museu té la seu a la casa del Marquès de Llió i a la casa Nadal del carrer de Montcada, dipositàries dels fragments d’història de Barcelona des dels temps medievals fins al segle xxi. És imprescindible veure les pintures medievals de les bigues de la sala 15.

Horari

Matins o tardes de dimarts a dijous, per convenir

Durada

1h aprox.

Tipus d'activitat

Apropa Cultura

Grups

Grup mínim de 5 persones i màxim de 10 persones. Màxim, 5 cadires de rodes

Preu

Gratuït

Informació i reserves

Reserves a través del web Apropa Cultura.

Per a més informació, podeu contactar amb reservesmeb@bcn.cat i al telèfon 93 256 23 00


Recursos educatius

Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp

Afegeix-la a favorits

Desa al teu perfil tot el contingut que t’interessi per accedir-hi fàcilment quan vulguis

Per poder valorar-la i per guardar-la a la llista de favorits has de registrar-te al Museu Etnològic i de Cultures del Món i haver iniciat la sessió.

Inicia la sessióRegistra't

Ubicació de l'activitat

Montcada

Seu Montcada

Hores de visita: De dimarts a dissabte, de 12 a 19 hores
Diumenges i festius, de 12 a 20 hores
Dilluns, tancat (excepte festius)

Com s'hi arriba