Visites guiades al museu

Visites guiades gratuïtes els diumenges

El museu ofereix visites guiades gratuïtes per a públic individual els diumenges a les 12 h (de setembre a juliol). Són visites  que permeten conèixer les diferents col·leccions permanents de cada Seu i se centren en el context cultural i social dels objectes exposats: 

A la Seu Montcada, cada diumenge

A la Seu Montjuïc, el primer diumenge de mes

Durada: 1 hora i 15 minuts aproximadament.

Preu: gratuït (la visita està inclosa en el preu d'entrada al museu). Us recomanem que reserveu a través de la Compra en línia

Per més informació: reservesmeb@bcn.cat o al telèfon +34 93 256 23 00.

Places limitades.

Ves a les visites guiades

Seu Parc Montjuïc

Seu Parc Montjuïc

Visites guiades el primer diumenge de mes a les 12 h.

La Seu del Parc de Montjuïc recull estris i eines de la vida quotidiana vinculats a les nostres arrels en la cultura popular, la vida rural i els oficis preindustrials com la pesca, l'agricultura, la ramaderia i el tèxtil, entre d'altres. Els objectes també es mostren ordenats en àmbits del món domèstic, del treball, del joc i de les festes, de les creences i de la religió, aspectes relacionats amb la disciplina de l'etnologia i que, al cap i a la fi, constitueixen els diferents marcs pels quals transcorre la vida de tots els humans.

Ves a la visita guiada.

Seu Parc Montcada

Seu Montcada

Visites guiades tots els diumenges de mes a les 12 h.

La seu de Montcada presenta més de cinc-centes peces d'Àfrica, Oceania, Àsia i Amèrica, fetes per pobles i societats molt diverses i en diferents moments històrics. Són exemples de primera classe de la relació de l'home amb el seu entorn natural i l'univers, de les seves creences i rituals. Les visites guiades ofereixen visites a través del continent amb temàtiques transversals sobre els grans temes comuns a tota la humanitat.

Ves a les visites guiades.

Visites per a grups concertats

A més de la programació d'activitats educatives per a escolars, que podeu trobar aquí, el museu també ofereix visites guiades per a grups d’adults amb concertació prèvia de dia i hora per mitjà de l’adreça electrònica reservesmeb@bcn.cat o al telèfon 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19 h, i diumenge, de 9 a 20 h). S'ofereix en diferents idiomes (català, castellà i anglès). Consulta les temàtiques que més us interessin a l'enllaç següent: 

Ves a les visites guiades.

Nombre de persones / grup: entre 10 i 25.

Durada: 1 h 30 min aproximadament

Preus per grup:

visita de 60 minuts: 60 € (2,5 € per persona extra)
visita de 90 minuts: 65 € (2,5 € per persona extra)
visita-taller entre 90 i 180 minuts: 80 € (3 € per persona extra)

Horari: a convenir, de dimarts a dissabte

Visites guiades

Horaris i preus

Planifica la teva visita al Museu Etnològic i de Cultures del Món

Més Informació

Venda d'entrades en línia

Recorda que pots adquirir les entrades en línia