Visites guiades al museu

Visites guiades gratuïtes els primers diumenges

El museu ofereix visites guiades gratuïtes per a públic individual els primers diumenges de mes (excepte el mes d'agost). Són visites o mediació que permeten conèixer les diferents col·leccions obertes al públic:  

A la Seu Montjuïc, el primer diumenge de mes, a les 12.30h: visita guiada "La col·lecció que no es veu". Durada: 1 hora i 15 min. aproximadament.

A la Seu Montcada: 

- primer diumenge de mes: "4 peces, 4 continents", a les 11.30 h (català) i 12.30 (castellà). Durada: 45 min. Ves a la visita guiada

- segon diumenge de mes, servei de mediació a l'exposició temporal "Kataezome", de 17 a 19 h. Un educador del museu presenta les claus interpretatives i els continguts com també resoldre els dubtes dels visitants. Durada: 15 min. 

Serveis gratuïts. 

Els primers diumenges de més l'entrada al museu és també gratuïta.

Per més informació: reservesmeb@bcn.cat o al telèfon +34 93 256 23 00.

Places limitades.

Disposem de cadires autoportants per fer més confortable la visita al museu.  

Seu Parc Montjuïc

Seu Parc Montjuïc

La Seu del Parc de Montjuïc recull estris i eines de la vida quotidiana vinculats a les nostres arrels en la cultura popular, la vida rural i els oficis preindustrials com la pesca, l'agricultura, la ramaderia i el tèxtil, entre d'altres. Els objectes també es mostren ordenats en àmbits del món domèstic, del treball, del joc i de les festes, de les creences i de la religió, aspectes relacionats amb la disciplina de l'etnologia i que, al cap i a la fi, constitueixen els diferents marcs pels quals transcorre la vida de tots els humans.

Seu Parc Montcada

Seu Montcada

Visites guiades els primers diumenges de mes a les 12 h.

La seu de Montcada presenta més de cinc-centes peces d'Àfrica, Oceania, Àsia i Amèrica, fetes per pobles i societats molt diverses i en diferents moments històrics. Són exemples de primera classe de la relació de l'home amb el seu entorn natural i l'univers, de les seves creences i rituals. Les visites guiades ofereixen visites a través del continent amb temàtiques transversals sobre els grans temes comuns a tota la humanitat.

Ves a les visites guiades.

Visites per a grups concertats

El museu ofereix visites guiades per a grups d’adults amb concertació prèvia de dia i hora. Consulta les temàtiques que més us interessin aquí: ves a les visites guiades.

Nombre de persones / grups adults: entre 10 i 20 persones.

Durada aproximada: 1 h 30 min

Preus per grup:

visita de 60 minuts: 60 € (2,5 € per persona extra)
visita de 90 minuts: 65 € (2,5 € per persona extra)
visita-taller entre 90 i 180 minuts: 80 € (3 € per persona extra)

Contacteu amb:  reservesmeb@bcn.cat o al telèfon 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19 h, i diumenge, de 9 a 20 h). S'ofereix en diferents idiomes (català, castellà i anglès).

Horari de les visites: a convenir, de dimarts a dissabte

Visites guiades

Horaris i preus

Planifica la teva visita al Museu Etnològic i de Cultures del Món

Més Informació

Venda d'entrades en línia

Recorda que pots adquirir les entrades en línia