Biblioteca i arxiu

La biblioteca del Museu Etnològic i de Cultures del Món és a la Seu Parc Montjuïc i està especialitzada en antropologia social i etnologia. Disposa d’un ric fons —més de 22.000 registres— que tracta tots els aspectes i manifestacions culturals que componen la societat.

Podeu fer cerques al catàleg en línia del nostre web o bé venir a fer consultes a la nostra sala de lectura.

Informació

La biblioteca i els seus fons són d’accés públic i gratuït per a tothom que estigui interessat en les matèries sobre les quals reuneix documentació, dins l’horari de servei.

  • Cal tenir més de 18 anys per accedir a la sala de consulta, però els menors d’edat poden accedir a la sala acompanyats d’un adult.
  • Els fons, guardats a la planta baixa, i els documents es poden consultar per petició prèvia mitjançant el catàleg.

Teniu a la vostra disposició un breu manual d’usuari, on s’explica de forma senzilla com podeu cercar informació a la biblioteca i al catàleg:

Els nostres horaris són:

Cal cita prèvia per la visita a la biblioteca. Contacta’ns:

Serveis

Assessorem i orientem l’usuari sobre el funcionament de la biblioteca i del catàleg informatitzat, com també de les opcions de cerca que tenen disponibles.

Pel que fa als treballs de recerca d’ESO i batxillerat, la biblioteca del Museu Etnològic i de Cultures del Món ofereix a l’alumnat la possibilitat de fer cerques al catàleg en línia, i també l’opció de consultar presencialment els fons a la sala de lectura. S’ofereix assessorament a l’hora de confeccionar una selecció bibliogràfica de l’àmbit d’interès de la recerca i assistència en la recerca d’informació.

Wifi gratuït

Ordinador de treball

Consulteu la normativa de préstec.

  • Podeu fer cerques al catàleg.
  • Podeu buscar documentació històrica sobre les expedicions del Museu al catàleg de l’arxiu.

Oferim un servei d’enviament de documentació digitalitzada per correu electrònic, en format PDF. El nombre de pàgines es limita a 20 pàgines per usuari i setmana.