Exposicions

A més de les exposicions de la col·lecció permanent, el Museu Etnològic i de Cultures del Món proposa diferents programes d’exposicions temporals de formats i enfocaments diversos. Consulta aquí totes les propostes expositives del museu.

Figura
Peces de ceràmica
Figura

Exposicions permanents

Visita les exposicions permanents de la Seu Parc Montjuïc i la Seu Montcada.

Imatge Seu Parc Montjuic

Exposició permanent - Seu Parc Montjuïc

L’exposició permanent de la Seu Parc Montjuïc porta per títol «Sentir el patrimoni» i està dedicada a explicar com l’objecte, sigui quin sigui, s’impregna del caràcter de la comunitat que el concep i l’utilitza.

Ves a l’exposició permanent de la Seu Parc Montjuïc
Imatge Seu Montcada

Exposició permanent - Seu Montcada

L’exposició permanent de la Seu Montcada mostra una selecció d’unes 530 peces de diverses cultures del món. Distribuïdes per continents, un conjunt de mitjans interactius i audiovisuals ajuden el visitant a situar els objectes en el context en el qual van ser creats.

Ves a l’exposició permanent de la Seu Montcada.

Exposicions temporals

A totes dues seus podràs trobar des d’exposicions en petit format, fins a exposicions que defugen de relats tancats, o d’altres que conviden a la reflexió crítica. Descobreix els diferents programes d’exposicions temporals del Museu Etnològic i de Cultures del Món.

Ves a les exposicions temporals

Reserva visitable

La reserva visitable és un espai d’emmagatzematge on podeu gaudir de la gran diversitat del fons patrimonial que conserva el museu. Els 3.250 objectes aproximats exposats estan distribuïts en 46 vitrines per materials, amb una subdivisió per procedència geogràfica i que atén les seves necessitats en relació amb la conservació preventiva.

Més informació

Exposicions passades

Consulta l’històric de les exposicions del Museu Etnològic i de Cultures del Món.

Ves a l'arxiu d'exposicions