VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ PERMANENT

Segurament hem sentit a parlar alguna vegada del karma, el ioga, el nirvana o els txakres, conceptes que venen d’Orient i que des d’Occident hem exotitzat i, fins i tot, resignificat. Però, sabem realment què impliquen? I és el continent asiàtic més espiritual que d’altres indrets? A la visita farem un viatge espiritual per l’Àsia, ens qüestionarem les maneres de concebre el cos i l’ànima, el fet religiós i les seves implicacions sociopolítiques. Amb els objectes rituals de les Filipines, Indonèsia, Birmània, l'Índia, el Tibet, el Japó i Corea, coneixerem les relacions que establim els éssers humans amb allò sagrat, el "món altre", i els vincles amb l’ecologia, el desenvolupament personal o el sentit de comunitat.

PRE-POST VISITA: Propostes per a l’aula per a abans i després de la visita al museu, amb orientacions per al professorat i material complementari. Disponible més a baix a l’apartat Recursos educatius en format PDF.

Edat

A partir de 12 anys

Hora

11.30 h en català (12.30 h en castellà)
Durada de la visita: 1 hora 

Preu

2 €


Recursos educatius

Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp

Afegeix-la a favorits

Desa al teu perfil tot el contingut que t’interessi per accedir-hi fàcilment quan vulguis

Per poder valorar-la i per guardar-la a la llista de favorits has de registrar-te al Museu Etnològic i de Cultures del Món i haver iniciat la sessió.

Inicia la sessióRegistra't

Ubicació de l'activitat

Montcada

Seu Montcada

Hores de visita: De dimarts a dissabte, de 12 a 19 hores
Diumenges i festius, de 12 a 20 hores
Dilluns, tancat (excepte festius)

Com s'hi arriba