Activitat d’estiu 2024 per a grups d’esplai i entitats de lleure. Consta d’una visita dinamitzada a la col•lecció d’Àsia, seguida d’un taller. 

Indonèsia és un país format per nombroses illes amb una gran diversitat ètnica i cultural. El teatre d’ombres amb titelles és una de les grans tradicions de l’illa de Java. Es basa en un joc d'ombres i llums creat a partir de marionetes de silueta elaborades artesanalment amb pell d’animals i amb fusta pintada. A l’activitat coneixerem els titelles del museu i personatges com Hanumān i Arjuna, deus i herois dels grans llibres de l’hinduisme  i protagonistes d’històries d’amor, d’odi i venjança i de batalles entre el bé i el mal. Al taller, les escoltarem i  per construir, pintar i donar vida als nostres titelles.

Dates

Del 25 de juny al 31 de juliol de 2024

Edat

De 6 a 12 anys

Durada i horari

Durada: 2 h. L'activitat s'ha de realitzar dins l’horari de les 10 i les 14 h (de dimarts a divendres)

Informació i reserves

Obertura d’inscripció a l’abril del 2024
Preu per grup: 40 € (entre 10 i 20 persones)
Cada una de les activitats només permet un grup simultani a la vegada. Es podran rebre un màxim de 2 grups per activitat amb mitja hora de diferència a la seu Montcada i amb una hora de decalatge a la seu Parc Montjuïc.

Reserva prèvia a reservesmeb@bcn.cat o al telèfon 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19h i diumenge de 9 a 20h). Tancament d'inscripcions el 14 de juliol 2024.


Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp

Afegeix-la a favorits

Desa al teu perfil tot el contingut que t’interessi per accedir-hi fàcilment quan vulguis

Per poder valorar-la i per guardar-la a la llista de favorits has de registrar-te al Museu Etnològic i de Cultures del Món i haver iniciat la sessió.

Inicia la sessióRegistra't

Ubicació de l'activitat

Montcada

Seu Montcada

Hores de visita: De dimarts a dissabte, de 12 a 19 hores
Diumenges i festius, de 12 a 20 hores
Dilluns, tancat (excepte festius)

Com s'hi arriba