Activitat d’estiu per a grups d’esplai i entitats de lleure. Consta d’una visita dinamitzada a la col·lecció d’Àsia per conèixer els titelles del museu i altres peces destacades, sobre les quals es treballarà al taller.

El teatre d’ombres amb titelles és una de les grans tradicions d’Indonèsia. Es basa en un joc d'ombres i llums creat a partir de marionetes de silueta elaborades artesanalment amb pell d’animals i fusta, i pintades amb colors variats i daurats. Des del primer mil·lenni, sobre tradicions narratives indígenes, es va estendre sobretot per les illes de Java i Bali a través de l’hinduisme, per difondre les seves creences, històries i contes morals.

A l’activitat coneixerem els titelles del museu, com Hanumān, el déu mico de l’epopeia hindú Rāmāyanạ, i Arjuna, un dels herois del Mahābhārata. Ells protagonitzen espectacles wayang representant històries d’amor, odi i venjança, amb batalles entre el bé i el mal, en què es debat el valor de la vida humana. Al taller, escoltarem una de les històries, construirem titelles, els pintarem i els donarem vida en un espectacle amb llums i ombres fet per tot el grup.

Dates

Del 28 de juny al 29 de juliol 

Horari

2 h de durada dins l'horari de 10 a 14 h

Durada

2 h

Edat

De 6 a 12 anys

Preu

Preu per grup: 40 € (grups de 10 persones mínim, 20 màxim)

Informació i reserves

Se n'ha de fer reserva prèvia a reservesmeb@bcn.cat o al tel. 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19 hores; diumenge, de 9 a 20 hores)

Tancament d'inscripcions el 17 de juliol


Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp

Afegeix-la a favorits

Desa al teu perfil tot el contingut que t’interessi per accedir-hi fàcilment quan vulguis

Per poder valorar-la i per guardar-la a la llista de favorits has de registrar-te al Museu Etnològic i de Cultures del Món i haver iniciat la sessió.

Inicia la sessióRegistra't

Ubicació de l'activitat

Montcada

Seu Montcada

Hores de visita: De dimarts a dissabte, de 12 a 19 hores
Diumenges i festius, de 12 a 20 hores
Dilluns, tancat (excepte festius)

Com s'hi arriba