Activitat d’estiu 2024 per a grups d’esplai i entitats de lleure. Consta d’una visita dinamitzada a les col·leccions d’Àfrica i Oceania, seguida d’un taller creatiu. 

A l’estiu és una bona oportunitat per viatjar a altres racons del planeta i conèixer altres cultures i altres maneres de viure i d’entendre el món.  A molts pobles de l'Àfrica i  d’Oceania, les màscares són molt importants. Tenen un sentit ritual i espiritual que té a veure amb els cicles vitals que totes les persones passem o amb la necessitat de divertir-se o de fer la pau. Al llarg de la visita, descobrirem diferents màscares, com es fan servir i quins poders tenen. Les compararem amb màscares del nostre entorn, com les del carnestoltes  o les dels gegants i els capgrossos a les festes majors. Al taller cadascú dissenyarà la seva pròpia màscara amb superpoders. 

Dates

Del 25 de juny al 31 de juliol de 2024

Edat

De 6 a 12 anys

Durada i horari

Durada: 2 h. L'activitat s'ha de realitzar dins l’horari de les 10 i les 14 h (de dimarts a divendres)

Informació i reserves

Obertura d’inscripció a l’abril del 2024. 
Preu per grup: 40 € (entre 10 i 20 persones). 
Cada una de les activitats només permet un grup simultani a la vegada. Es podran rebre un màxim de 2 grups per activitat amb mitja hora de diferència a la seu Montcada i amb una hora de decalatge a la seu Parc Montjuïc.

Reserva prèvia a reservesmeb@bcn.cat o al telèfon 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19h i diumenge de 9 a 20h). Tancament d'inscripcions el 14 de juliol 2024.


Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp

Afegeix-la a favorits

Desa al teu perfil tot el contingut que t’interessi per accedir-hi fàcilment quan vulguis

Per poder valorar-la i per guardar-la a la llista de favorits has de registrar-te al Museu Etnològic i de Cultures del Món i haver iniciat la sessió.

Inicia la sessióRegistra't

Ubicació de l'activitat

Montcada

Seu Montcada

Hores de visita: De dimarts a dissabte, de 12 a 19 hores
Diumenges i festius, de 12 a 20 hores
Dilluns, tancat (excepte festius)

Com s'hi arriba