Inici / Llistat notícies / Conferència al voltant de "Traços" entre Estela Ocampo i Jorge Carrión

Conferència al voltant de "Traços" entre Estela Ocampo i Jorge Carrión

pintura-sobre-escorca.-detall.-museu-etnologic-i-de-cultures-del-mon.-meb-258-42.-fotografia-jordi-puig

03GEN.2022

El passat 31 de març, Estela Ocampo, comissària de l'exposició i especialista en art primitiu, va conversar amb Jordi Carrión, escriptor i expert en art aborigen australià contemporani. L'acte fou retransmès en línia, per tant, 36 persones van seguir l'acte presencialment a sala de l’exposició temporal del Museu Etnològic i de Cultures del Món, en la seva seu Montcada, i a través de les xarxes socials del museu (principalment  Facebook), Youtube i el canal Barcelona Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.

Estela Ocampo és especialista en art primitiu i dirigeix el Centre Investigador en Art Primitiu i Primitivisme de la UPF. Jorge Carrión dona classes a  la  Universitat  Pompeu Fabra de literatura contemporània i és escriptor, crític i especialista en art aborigen contemporani.

Us deixem aquí el vídeo de la conversa entre Estela Ocampo, comissària de l'exposició "Traços, pintura aborigen australiana: tradició i contemporaneïtat", i l'escriptor Jorge Carrión autor de "Australia, un viaje".

 

Conversa entre Estela Ocampo i Jorge Carrión


Activitat gratuïta I    Inscripció prèvia I    Aforament limitat

Icon

Comunicació

Més informació i reserves al telèfon 93.256.23.00 o al correu reservesmeb@bcn.cat Activitat gratuïta I Inscripció prèvia I Aforament limitat

Comparteix-la! Facebook Twitter Whatsapp