Inici / Llistat notícies / Ja us podeu subscriure al butlletí del museu

Ja us podeu subscriure al butlletí del museu

Butlletí MuEC

24MAIG2023

El Museu Etnològic i de Cultures del Món vol picar a la vostra porta per explicar-vos totes les novetats i activitats que podeu trobar quan ens vingueu a visitar.

El MuEC és un equipament cultural en el qual volem que tinguin cabuda el màxim nombre possible de visions i maneres d'entendre el món. Un espai on es reflexioni sobre els canvis, els conflictes actuals i les fractures socials.

Compromès amb l'estudi, valoració i debat entorn dels més de 80.000 objectes que conserva i custodia, ofereix una nova lectura d'aquests fons patrimonials des d'una mirada crítica i contemporània, facilitant un diàleg permanent amb les diferents expressions culturals del món.

Amb aquest butlletí us mantindrem informats sobre quines seran les pròximes exposicions temporals, les activitats culturals i debats programats, així com totes les notícies relacionades amb el museu.

Desitgem que ens vulgueu acompanyar en aquest viatge per les diferents expressions culturals del món i us convidem a seguir-nos a través d'aquest nou butlletí digital!