Inici / Llistat notícies / La biblioteca del MuEC, participa en la nova edició "Montjuïc: un llibre obert" que es prepara per a la diada de Sant Jordi

La biblioteca del MuEC, participa en la nova edició "Montjuïc: un llibre obert" que es prepara per a la diada de Sant Jordi

Biblioteca MuEC

03ABR.2024

Tota mena de centres culturals emblemàtics configuren la muntanya de Montjuïc. Edificis i espais que van donant forma al seu relleu i activen la vida cultural de la ciutat. 

Aquests museus, teatres i altres institucions guarden un patrimoni de gran valor, però no tot està exposat al públic. Un exemple és el patrimoni bibliogràfic i documental que sovint està protegit a les biblioteques, arxius i centres de documentació.
Qui recull tota aquesta informació? Qui té cura de la memòria històrica de Barcelona?
En el marc d'aquesta iniciativa, al Museu Etnològic i de Cultures del Món, en la seva seu Montjuïc, el pròxim 17 d'abril a les 10 h podreu gaudir d'una visita conduïda per l'especialista del museu que us farà una presentació i visita de la biblioteca, seguit d'una visita a la Reserva del museu, on podreu descobrir una part de les seves exclusives col·leccions. 
Després de la visita al Museu, la ruta seguirà al següent espai de la muntanya, l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.
Us apunteu a conèixer la tasca dels documentalistes i investigadores i descobrir els tresors amb els quals treballen?

Trobareu tota la informació i la ruta a la web del CC El Sortidor a on podreu fer les vostres reserves.

Us hi esperem!