Inici / Llistat notícies / Viu Montjuïc 2023. La tardor arriba a la muntanya plena de festa

Viu Montjuïc 2023. La tardor arriba a la muntanya plena de festa

Viu Montjuïc 2023

07SET.2023

Viu Montjuïc, la gran festa del Parc de Montjuïc, celebra la seva 3a edició el 7 i 8 d’octubre

Viu Montjuïc oferirà més de 60 activitats culturals i de lleure per a tots els públics que els aproparan a la cultura i la natura del Parc de Montjuïc. Les activitats van des d'itineraris guiats pel parc de Montjuïc, fins a espectacles de dansa, teatre, concerts, exposicions i portes obertes als equipaments.

El Museu Etnològic i de Cultures del Món participarà, un any més, en les jornades lúdiques i culturals de la muntanya de Montjuïc. Un cap de setmana en el qual totes les ciutadanes i ciutadans podran gaudir dels jardins, les panoràmiques i l’activitat cultural que ofereix la muntanya en el programa “Viu Montjuïc”.

La gran majoria d’activitats són amb entrada gratuïta, si bé en determinats casos, sigui per motius d’aforament o per a un desenvolupament correcte de l’activitat, es requerirà inscripció prèvia.

Per al cap de setmana el museu ha preparat l'actuació "Habitant llaços" de la mà de Tappeti Volanti, peça escènica que es repetirà els dos dies de 12.00 h a 13.00 h a la seu Montjuïc. 

Tota la programació de l’edició d’enguany de #ViuMontjuïc ja està disponible al web: https://www.barcelona.cat/viumontjuic/ca

 

Video file