Música a l'hora del vermut en un nou cicle de concerts als jardins del Museu Etnològic

Els vermuts sempre són millors... amb una mica de bona música. Ho veureu si us acosteu a la seu del parc de Montjuïc del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona, on un diumenge al mes, de maig a juliol, teniu tres actuacions de ritmes divrsos que van del jazz als sons mediterranis.

És BCN Vermuts!: Concerts als Jardins de l'Etnològic, una bona ocasió per conéixer, si no ho heu fet ja, els espais verds situats darrere l'edifici de Montjuïc del Museu Etnològic i que formen part dels jardins de Laribal. És un espai privilegiat que, a més, un cop cada mes s'omple de música. Veniu els diumenges, 5 de maig, 2 de juny i 7 de juliol, sempre a les 12.30 h i amb entrada lliure, i passareu una bona estona fent un tastet, descobrint les formes més urbanes de la natura i escoltant sons com aquests:

 

5 de maig

La Mamba

Fusió mediterrània

Com sona el Mediterrani? Ho descobrireu de la mà d'una banda excepcional dedicada a la fusió sonora i capaç d'hibridar els sons més diversos, sempre amb les essències del nostre mar ben presents. Guitarres, teclats, veus... i la millor música.

 

2 de juny

Núa Jazz

Jazz & cançó

La barcelonina Núria Martorell, nom real de Núa, està entestada a acostar el jazz, i alguns ritmes més, al gran públic. Ho fa en un format reduït (habitualment toca amb el pianista José Gallardo) amb el qual interpreta estàndards de jazz, però també bossanova, soul melòdic, rythm&blues, swing i, sí, també, cançó i temes de pop portats a territoris jazzístics.No us perdeu la veu meravellosa d'aquesta artista!

 

7 de juliol

Cesare dell'Anna

Fusió mediterrània

Un artista d'origen italià ha trobat una fórmula musical fascinadora fusionant els sons de la tradició popular de Salento amb tot d'altres sons procedents també de la Mediterrània. Ho fa en unes actuacions en les quals igual improvisa com fa arranjaments de melodies o introdueix elements de jazz lligant-los amb els ritmes tradicionals.

 

BCN Vermuts!: Concerts als Jardins de l'Etnològic

Jardins del Museu Etnològic i de Cultures del Món (Seu Montjuïc)

Diumenges 5 de maig, 2 de juny i 7 de juliol

A les 12.30 h

Entrada lliure