Les selfies arriben a l'equipament Montcada!

El pròxim dia 26 de juliol les “selfies” arriben al carrer Montcada.

La mostra "Selfie! De l'autoretrat al microrelat", que tindrà lloc al Museu Etnològic i de les Cultures del Món equipament Montcada es podrà veure durant els propers quatre mesos.

Amb una posada en escena museística curada per dos membres de l'associació AGePaCC, la Daniela Longobardi i en Jacob Casquete, ens aproparem a l'univers de l’autoretrat i al seu ús, tant en el present com en el passat, no solament com a moment narcisista, sinó com a necessitat d’explicar un relat, i aquest a l’hora com a expressió de l’ésser humà.

Perquè la “selfie” ja no és només un sinònim d'hedonisme i postureig extravertit, sinó una eina més del dia a dia de la nostra societat contemporània.

Aquesta mostra és fruit del projecte BCN Selfies! impulsat pel Museu Etnològic i de Cultures del Món que durant l’any 2017 va realitzar diferents accions, dinamitzacions i concursos a la Nit dels Museus i a la Festa Major de Sants, i una sèrie d’articles al diari ARA que mostraven l’autoretrat al llarg de la història.

La mostra, coordinada per Iris Garcia de Vadexpos Gestió Cultural, amb museografia d’Andrea Manenti i producció de Croquis, la podreu visitar, gratuïtament, fins el 14 d’octubre a la seu del carrer Montcada del Museu Etnològic i de Cultures del Món.

Si voleu més informació sobre la mostra llegiu l'article del nostre Blog.