Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Agape
Agape

Adreçac/ princep de viana 6 Baixos
08001 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteCiutat Vella
Telèfon689922950
Correu electrònicingrid.soler@agape.org
Adreça webwww.agapemas.org

DescripcióEn àgape+ volem sumar esforços per la inclusió de les persones. Volem veure vides transformades implicant-se per la trasnformació d’altres. Gestionem diversos projectes: pisos d’acollida per homes i dones amb menors, servei de rober, servei de dutxa i bogaderia, reinserció laboral, visitació a persones en situació de sense llar i un taller ocupacional per a dones en situació d’exclusió social.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariDones
Famílies
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
Persones sense llar
TemàticaHabitatge
Immigració
Salut
Treball/ocupació
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Ciutat Vella
Programes o projectes a destacarDes dels projectes de la Llar Manel Pujades i Llar Elisabeth busquem la reinserció integral de la persona i fem un acompanyament personalitzat amb cada persona.

El projecte disposa d'un equip de direcció composat per dues persones i un equip tècnic (psicòleg i treballador social) que els facilita els objectius i activitats a realitzar per a la sortida amb èxit del pis. Un equip de voluntaris els ajuda a normalitzar la seva situació i els ofereix un entorn saludable on poder trobar més suport de tot tipus.

Destaquem també l'acompanyament que realitzem en el barri del Raval a les persones que es troben en situació de sense llar (diferents categories ethos) fins i tot que encara viuen al carrer amb els equips de visitació al carrer( setmanalment dimecres tarda), servei de rober( setmanalment divendres tarda a la nostra oficina) i dutxes (dissabte matí setmanal, amb vita previa), reinserció laboral (dijous matí amb cita previa) i taller per a dones (dijous mensual matí).
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’Atenció a Persones Sense Llar