Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Aprenem Autisme Associació
Aprenem

AdreçaConsell de Cent, 616 local
08026 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon931824938
689525854
Correu electrònicaprenem.gestio@gmail.com
scordon.aprenem@gmail.com
Adreça webwww.aprenemautisme.org

DescripcióL'Associació Aprenem Autisme és una associació nascuda l'any 2006 per iniciativa d'un col·lectiu de famílies amb l'objectiu de reivindicar els Drets dels seus fills i filles amb autisme, i de sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la realitat de l'autisme.
Els casos d'autisme es presenten amb una prevalença d'un de cada 100 naixements. No parlem, doncs, d'un trastorn infreqüent ni d'una malaltia rara, sinó que l'autisme és més habitual en la població pediàtrica que el càncer, la diabetis, l'espina bífida o la síndrome de Down.

Ens mou la voluntat de defensar els drets i la dignitat de les persones amb trastorns de l'espectre autista, de promoure la seva inclusió escolar, laboral i social; de garantir-los una intervenció integral que contempli pràctiques professionals basades en l'evidència; d'oferir a les famílies suport i acompanyament, i de contribuir a millorar la resposta que la nostra societat dóna a aquest col·lectiu.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariFamílies
Persones amb discapacitat
Altres
TemàticaAltres
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Assistència psicosocial
Informació i orientació
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Barcelona ciutat
Programes o projectes a destacarSer l’entitat de l’autisme de referència a Catalunya que doni una resposta integral a totes les persones amb autisme i a les seves famílies durant tot el seu cicle vital per a que tinguin vides dignes, plenes i se sentin acompanyades i incloses a la societat com la resta de ciutadans/es.