Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Aprise Catalunya El
APRISE CAT EI

AdreçaC/ La Fosca 10
08033 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteNou Barris
Telèfon933540626
933011415
Correu electrònicinfo@aprise-promocions.org
info@aprise.cat
Adreça webwww.aprise.cat

DescripcióAprise Cat EI, SLL neix com a empresa d’inserció de caràcter privat i independent, com a Societat Limitada Laboral el 29/05/2006. Té com a objectiu general crear llocs de treball per a persones amb risc o situació d’exclusió social.
Les seves arrels i estratègies es basen en els valors d’ètica, igualtat i solidaritat. Està inscrita en el Registre Administratiu d’Empreses d’Inserció de la Generalitat de Catalunya amb el número EIR 0026.
S’emmarca en el Sector de l’Economia Social i Solidària amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa i l’exclusió social, mitjançant la contractació laboral de les persones en risc d’exclusió social utilitzant els itineraris personalitzats d'Inserció com a eina per a la seva inclusió en el mercat laboral ordinari.
Aprise Cat EI vol contribuir a construir una societat més justa i solidària, on els ciutadans i ciutadanes gaudeixin de forma real i efectiva dels drets i deures per exercir la ciutadania plena; especialment en el món del treball, lluitant contra els obstacles que ho impedeixen i posant èmfasi en aquells mecanismes, mitjans i instruments que tenen a veure amb la inclusió social i laboral. Així, contribuïm a la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, des de la realitat dels diferents territoris, mitjançant els itineraris personalitzats d‘inserció laboral, en context productiu.
Aprise Cat EI té una entitat promotora, l’Associació per a la Promoció d’Iniciatives Socials i Econòmiques, l’Associació A.P.R.I.S.E, que es constitueix el 4 de maig de l’any 1986.
Aprise Cat EI forma part de Promocions Xarxa de Coneixements, conjuntament amb Civic –Iniciatives socials i Ocupació -, Cria, S.L.
Per desenvolupar els seus objectius, Aprise Cat EI té actualment tres línies d’activitat productives orientades a les necessitats del mercat i al territori:
 Reformes i Rehabilitació
 Manteniment d’espais urbans i forestals
 Serveis auxiliars, neteges i de proximitat

La lluita contra la pobresa i l'exclusió social i laboral, mitjançant el desenvolupament d'una empresa d'inserció.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral