Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Asociación de Trastorno Obsesivo Compulsivo para afectados y familiares
TOC 2.0

AdreçaC/ Anglí 54
08017 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSarrià - Sant Gervasi
Telèfon635 16 89 15
Correu electrònicbbueno@toc20.org
bbjpsicologia@gmail.com
Adreça webwww.toc20.org

DescripcióAmb l'objectiu de crear una entitat que tingui present la dimensió social, familiar i clínica dels pacients afectats per el TOC, TOC 2.0 esta composta per un conjunt d’especialistes en psiquiatria i psicologia amb una gran experiència en el tractament d’aquest tipus de transtorn, persones que pateixen el TOC i familiars de pacients amb TOC.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPersones amb malaltia mental
TemàticaSalut
Activitat o serveiSensibilització
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarDos cops al mes és realitzaran dues sessions sobre el TOC, amb caràcter gratuït, una anirà dirigida a tot el món, de tipus informatiu i oberta a totes les persones que vulguin, i un altre participativa, exclusiva pels socis.

Tantmateix, oferim sessions orientatives individuals o familiars per a aquelles persones que creguin que poden patir el TOC o bé per orientar-los a persones especialitzades en aquest trastorn, a entitats públiques o privades.

Els nostres objectius com associació, són els següents:

Informar i orientar a les persones que pateixen el TOC, així com als seus familiars o a d’altres persones properes amb les que convisquin.

Oferir informació sobre el funcionament de la malaltia.

Fomentar la inserció laboral dels afectats.

Informar sobre tots els recursos i possibilitats existents, per tal de rebre tractament psicològic i psiquiàtric públic i/o privat.

Sensibilització i difusió sobre el TOC a l’opinió pública general, amb l’objectiu de promoure l’acceptació, una vegada la persona ha estat diagnosticada. A través d’aquest objectiu, també busquem eliminar prejudicis, estereotips relacionats amb les persones que pateixen el TOC.

Col.laborar amb les entitats públiques o privades que són referents, tant en l'àmbit assistencial com en el de l’investigació del TOC.

Denunciar les situacions que de forma injustificada resultin discriminatòries per a les persones afectades per el TOC.

Estimular la investigació clínica i farmacològica del TOC.

Promoure vincles amb entitats de finalitat comú.