Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació Cultural Univers Àgatha Autisme
A.C.U.A.A.

AdreçaCòrsega 507 3-3 Esc.B
08025 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon661853315
667586281
Correu electrònicuniversagatha@gmail.com
info@universagatha.org
Adreça webhttp://www.universagatha.org/

DescripcióL’Associació Cultural Univers Àgatha Autisme és una associació solidària i altruista que busca la sensibilització amb el que representa la problemàtica del trastorn de l’autisme mitjançant l'art com l'escriptura, la música, fotografia, articles d'experts, etc.
La intenció de la nostra associació és la de sensibilitzar reivindicant, transgredint, etc., amb les armes de les que disposem, en qualsevol idioma i des de qualsevol punt del Món.
La mecànica de l'associació és la de fomentar aquesta sensibilització oferint la interactuació de les persones sensibles als motius de la mateixa, amb l'enviament de les seves aportacions als nostres emails, ho pugem al nostre web i ho compartim al facebook o twitter.
Es realitzen esdeveniments varis i els beneficis van destinats a causes específiques realcionades amb l'autisme o similars.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaCultura
Salut
Altres
Activitat o serveiAjuts econòmics
Participació
Promoció cultural
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Programes o projectes a destacarEs realitzen i realitzaran esdeveniments varis culturals, com concerts, recitals, xerrades tècniques, etc. i els beneficis van destinats a causes específiques realcionades amb l'autisme o similars.
S'editarà un llibre amb poesies, relats, fotografies, articles, etc. en varis idiomes segons les aportacions que s'han anat rebent.
També s'editarà un CD amb varis músics, alguns de renom.