Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació d'Ajuda als Toxicòmans
A.A.T.

AdreçaC/ Balmes 184 1r 3ª
08006 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon932374550
Correu electrònicinfo@aat.cat
administracio@aat.cat
Adreça webwww.aat.cat

DescripcióSom una associació fundada l'any 1981 que oferim una atenció integral a les persones toxicòmanies que ho sol·liciten amb l'objectiu que puguin superar el seu problema d'adicció, millorar la seva qualitat de vida i afavorir la seva integració social. Aquesta atenció es realitza mitjançant centres terapèutics propis d'àmbit residencial, tractament diürn en centres de dia i seguiments terapèutics.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPersones drogodependents
TemàticaDrogodependències
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Assistència psicosocial
Atenció diürna i centre de dia
Altres
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacar- Servei d'Informació i Orientació a persones drogodependents i a les seves famílies, a la seu social a Barcelona.
- Comunitat Terapèutica per a Homes a la ciutat d'Igualada, destinada a la rehabilitació i reinserció de persones drogodependents.
- Centre d'Atenció a la Dona (CAM), a l'Hospitalet de Llobregat: pisos de suport social, destinats a la rehabilitació i reinserció de persones drogodependents.
- Centre de Dia per a dones, a L'Hospitalet de Llobregat: tractament ambulatori diürn a persones.
- PITD: Programa Individualitzat per al Tractament de les Drogodependències, en el Centre Penitenciari de Joves "Quatre Camins".
- Programa de Prevenció Escolar: xerrades informatives i de prevenció a escoles i instituts que ho sol·liciten.
- Programa d'Acompanyament a la Vida Autònoma, Programa de Suport a la Vida Autònoma: tutories, psicoteràpia i grups d'autoajuda per a persones drogodepenents.