Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació de Familiars Malalts Mentals de Catalunya
AFAMMCA

AdreçaAvinguda Frederic Rahola 12 Local 1
08032 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteHorta - Guinardó
Telèfon934351712
Correu electrònicafammca@gmail.com
Adreça webwww.afammca.org

DescripcióAFAMMCA és una entitat d'utilitat pública per a persones diagnosticades d'algun trastorn mental sever i les persones que en tenen cura, que lluita per millorar la qualitat de vida de totes elles.
L'entitat va néixer el 1986 promoguda per la unió de familiars de persones que havien estat diagnosticades d'algun trastorn mental. Amb els anys, però, l'entitat ha anat ampliant la seva mirada per fomentar la recuperació, la inclusió, l'autonomia i l'apoderament de les persones amb problemes de salut mental.
D'aquesta manera, actualment l'entitat ofereix suport, serveis i recursos tant a les famílies com a les persones amb experiència en primera persona sense oblidar una mirada cap a la societat i la seva sensibilització.
Els objectius de l'entitat són:
• Donar suport, acompanyar i promoure la recuperació de les persones afectades per algun trastorn mental i de les persones que en tenen cura.
• Fomentar la inclusió social de les persones que pateixen un trastorn mental sever mitjançant un acompanyament psicosocial.
• Sensibilitzar a la societat i a entitats públiques i privades sobre aspectes que envolten el trastorn mental (estigmatització, drets i deures, aïllament, etc.).
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPersones amb malaltia mental
TemàticaÀmbit comunitari i veïnal
Dependència
Salut
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Assistència domiciliària
Assistència psicosocial
Informació i orientació
Participació
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióÀrea Metropolitana de Barcelona