Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació de Veïns de Sant Gervasi Sud
AAVVSGS

AdreçaPlaça Cardona 1 Baixos
08006 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSarrià - Sant Gervasi
Telèfon687287810
Correu electrònicmariapia.barenys@uab.cat

DescripcióL'AAVVSGS, es va fundar l'any 2.000. Ja en un principi voliam millorar la qualitat de vida del barri ja que en 100 anys no s'hi havia fet cap millora. Intervenin en aquestes millores, principalment dels carrers, al costat del Ajuntament, ens vàrem anar implicant i coneixen uns quans veïns del barri i ens vàrem organitzar per unir i fomentar la solidaritat entre els veïns. Hem constatat que els actes acostuman a ser la millor manera per que els veïns vulguin treballar per el barri a partir de l'Associació. Per tant fem concerts a la plaça Cardona i a la plaça Molina. mercats d'intercanvi, tallers de pintura per els nens, i celebrem la Festa Major conjuntament amb aquesta part del districte Sant Gervasi.
Com accions solidàries formem part de Radars i atenem i anem a visitar veïns i veïnes en situCIÓ precària. Participem cada any a la Ruta Solidària, recollint aliments i roba d'hivern.
Sóm ara al voltant de 150 socis.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaÀmbit comunitari i veïnal
Activitat o serveiPromoció social i comunitària
Àmbit territorial d'actuacióSarrià - Sant Gervasi
Programes o projectes a destacarActivitats a nivell de fer participar als veïns en tasques associatives i de solidaritat.

Milloara la cualitat de vida del Barri a tots els nivells.