Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació Kiakahart
KIAKAHART

AdreçaC/ Girona 73 1r 1a
08009 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon679534061
653383080
Correu electrònicmonicaqueralt@kiakahart.com
info@kiakahart.com
Adreça webwww.kiakahart.com

DescripcióLa Associació KIAKAHART és la consecució de més de 6 anys de treball del Jordi Cortés com a coreògraf i pedagog en el domini de la DANSA INTEGRADA, i s'inscriu en la continuitat de tot el treball previ i a la seva línia d'actuació en favor de la integració i de l'expressió artística del moviment.

OBJECTIUS de KIAKAHART. Queden definits als seus Estatuts de la següent manera:

- Vetllar especialment per la inclusió, integració e interrelació dels ciutadans i ciutadanes amb i sense diversitat (funcional, psíquica, sensorial o intel·lectual, sense distinció).
- Potenciar la autonomia e independència dels ciutadans i ciutadanes a través de la creació, desenvolupament, interpretació, divulgació, sensibilització i recolzament de les disciplines pròpies de les Arts del Moviment.
- Obrir espais per a la creació i expressió artística qualitativa dirigits al màxim nombre de col·lectius i ciutadans, per a tenir una incidència social positiva.
- Sensibilitzar a la societat en el seu conjunt sobre els beneficis de la expressió individual i/o col·lectiva a través de les Arts del Moviment; duent la tasca de KIAKAHART a espais públics, privats u altres escenaris físics o virtuals, per donar-li el màxim de visibilitat i difusió a nivell nacional e internacional. A modus d' exemple: universitats, teatres, places públiques, presons, pàgines webs, foros de discussió, espais museístics, etc.
- Cohesionar el teixit de les Arts del Moviment, integrades e inclusives existents sumant forces per desenvolupar programes comuns socioculturals.
- Comunicar i transmetre els valors artístics i socials que aporten les Arts del Moviment en pro del benestar de la societat i de la ciutadania en general.

Els nostres valors són multiculturals, socials i humanistes.
Ens mou la voluntat de promoure la cultura de la diversitat, d'integrar i dinamitzar la societat a través de la Dansa Integrada i les Arts del Moviment, tot donant visibilitat a aquests valors a través d'una expressió artística qualitativa a nivell professional.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
Població en general
TemàticaCultura
Salut
Activitat o serveiPromoció cultural
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Altres
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Programes o projectes a destacarL'associació KIAKAHART potencia l'àmbit de la integració social i les Arts del Moviment, obrint-les a nous públics a través de la realització de Laboratoris, Tallers, Exhibicions, Actuacions tot difonent el nostre missatge i tot col·laborant amb d'altres entitats de Barcelona i d'àmbit nacional i internacional.

Consolidem el nostre compromís amb les Arts del Moviment i amb la ciutadania visibilitzant la integració a través de la dansa, el teatre i els mitjans audiovisuals; una difusió i comunicació que treballa en pro del reconaixement, la visibilitat, la valoració de les capacitats i no de les discapacitats, la diversitat cultural i artística i el potencial de creació i expressió artístics.

KIAKAHART proposa un treball d'integració a partir de la creació on es barregen i conviuen de forma natural diferents col.lectius tots unint forces i energies per superar límits i prejudicis i obrir les portes a noves propostes artístiques que atrauen nous públics cap a les Arts del Moviment.

Col.lectius destinataris del nostre projecte:
- Persones amb diversitat i els seus familiars, a nivell individual o a través de les col.lectivitats que els representen.
- Amateurs i diferents intervinents del sector professional de les Arts del Moviment (ballarins, actors, programadors, agents..)
- Societat i ciutadania en general.

Més de 8.500 espectadors en directe i 650 participants als Tallers a l'any, ens estan convertint en referent europeu en el domini de la Dansa Integrada i amb ell, de la cultura de la Diversitat.