Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Banay Espai infanti i familiar
Banay

AdreçaC/ Ciutat de Granada, 79 Local
08005 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon646445560
638180837
Correu electrònicbanayespai@gmail.com
banayespai@gmail.com
Adreça webhttps://espaibanay.wordpress.com

DescripcióEspai Banay va néixer de la idea de dues mares i professionals del sector educatiu que creuen fermament en què una altra educació és possible. És per aquest motiu que volem crear un espai respectuós amb l'evolució de les nenes i nens.

Volem que les criatures que conviuen juntes en l'espai decideixin per si mateixes com fer servir el seu temps, què i com aprendre; com, on i amb qui aprendre.

El propòsit de Banay és crear un entorn relaxat i lliure de pressions externes en què els nens i nenes tinguin oportunitats per conèixer-se a si mateixos i descobrir les seves motivacions vitals més profundes.

Banay és un àmbit basat en el respecte mutu com principi bàsic de relació humana, així com en la confiança en la capacitat d'aprendre dels nostres fills i filles.

Creiem que el respecte a les necessitats del desenvolupament dels nens i nenes és condició necessària per a un desenvolupament intel·lectual, emocional i social sans. Per definir la filosofia de Banay parlem del respecte per la natura, l'individu i per la resta de persones.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariDones
Famílies
Infància i joventut
TemàticaÀmbit comunitari i veïnal
Educació
docència i formació
Gènere
Lleure
Activitat o serveiAltres
Àmbit territorial d'actuacióSant Martí