Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
CAN CET "Centre d'Insercio Socio Laboral"
CAN CET

AdreçaC/ Manuel Fernábdez Márquez 21
08918 Badalona
ubicar al mapa
Districtefora de Barcelona
Telèfon934685430
Correu electrònicjleon@cancet.org
cancet@cancet.org
Adreça webwww.cancet.org

DescripcióL’entitat inicia la seva activitat l’any 1995 i es constitueix amb un equip de persones amb diversitat funcional sensorial. En poc temps es comencen a incorporar persones amb diversitat funcional físiques i intel·lectuals i, des de fa anys, persones amb problemàtica derivada de trastorns mentals.

Treballem dia a dia per aconseguir un creixement constant i sostenible que permeti ampliar el nombre de persones beneficiàries del recurs, facilitant la seva integració sociolaboral amb una feina digna i proveint a les persones de la formació i el suport necessari per a realitzar la seva tasca professional en un entorn de mercat altament competitiu. SOM UNA ORGANITZACIÓ SOCIALMENT RESPONSABLE.

La cura per les bones pràctiques i per a la professionalització dels serveis ens ha permès assolir un important grau de fidelització per part dels nostres clients i anar gradualment aconseguint-ne de nous. I és mitjançant aquest fet que podem continuar treballant pel nostre objecte social: la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional. Des de l’inici de la nostra activitat, a l’any 1995, ens hem constituït com una entitat sense afany de lucre. Aquesta característica, lligada a l’esforç continu per donar una resposta eficaç i àgil a les demandes dels nostres clients, ens permet mantenir-nos amb solidesa en l’actual situació generalitzada de crisi. SOM UNA ORGANITZACIÓ SOSTENIBLE.

La feina de Can Cet, com a Recurs d’Inserció Sociolaboral de persones en risc d’exclusió -fonamentalment, persones amb diversitat funcional-, queda avalada pel treball realitzat any rere any, pels suports rebuts i per l’esforç constant en ampliar el nombre de persones usuàries i en millorar la intervenció psicosocial i els àmbits d’actuació. SOM UNA ORGANITZACIÓ SOLIDÀRIA.

Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
Persones en risc d'exclusió social
TemàticaDrogodependències
Economia i empresa
Gènere
Treball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Ciutat Vella
Eixample
Gràcia
Horta - Guinardó
Les Corts
Nou Barris
Sant Andreu
Sant Martí
Sants - Montjuic
Sarrià - Sant Gervasi
Programes o projectes a destacarA Can Cet treballem per la promoció de la inserció social i laboral del màxim nombre de persones amb diversitat funcional i/o trastorns mentals, garantint el seu dret a un treball digne i remunerat. Mitjançant la prestació de serveis d'ajustament social i laboral un equip multidisciplinari de l’àmbit psicosocial posa a l’abast de cada persona el suport individualitzat que pugui necessitar per desenvolupar-se professionalment i personalment.

Mitjançant la incorporació de Clàusules Socials Can Cet es un operador de serveis (jardineria, mobiliari urbà, neteja, serveis auxiliars, rehabilitació i manteniment d'edificis, etc...) a la Ciutat de Barcelona que desenvolupa la prestació de serveis els Districtes de Nou Barris, Ciutat Vella, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Sant Martí.

Fomentem la Inserció social i laboral de les persones amb diversitat funcional (trastorns mentals, físiques, intel·lectuals i sensorials). Can Cet es un operador de serveis (jardineria, mobiliari urbà, neteja, serveis auxiliars, rehabilitació i manteniment d'edificis, etc...) a la Ciutat de Barcelona que desenvolupa la prestació de serveis els 10 Districtes, mitjançant, el nostre Centre Especial de Treball, vàrem crear l'any 2015, 68 llocs de feina.

Xarxes d'acció de l'AcordXarxa NUST - Nous Usos Socials del Temps