Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Designathon

AdreçaPl.Trilla, 4 Bajos
08012 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon555501301
Correu electrònicdesignathon.es@gmail.es
Adreça webhttps://designathon.es/

DescripcióCom podem preparar als nens per a un món que no para de canviar, cada vegada menys predictible a nivell laboral i més exigent a nivell creatiu? Quins coneixements podem donar-los que els siguin de valor en el futur?

Nosaltres ho tenim molt clar, el desenvolupament de la creativitat, de la imaginació i la capacitat de resoldre problemes reals és un dels principals. Per això, tots els nostres tallers es basen a resoldre problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

EN EL FUTUR, LES HABILITATS SERAN MOLT MÉS IMPORTANTS QUE EL CONEIXEMENT.

El nostre objectiu és conscienciar i educar a la pròxima generació d'innovadors i changemakers i dotar-los de les eines necessàries per a promoure aquest canvi, joves conscienciats amb els canvis que necessita la nostra societat.
Naturalesa jurídicaAltres
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
TemàticaMedi ambient
Activitat o serveiSensibilització
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarAnualment celebrem un esdeveniment internacional en el qual participen nens i ciutats de tot el món. Es diu Global Children's Designathon i a l'última edició van participar més de 20 ciutats i uns 1200 nens. El tema triat va ser com ens alimentem i la petjada que deixem sobre el planeta.

Aquest any el dedicarem a les energies netes.