Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Diven Social Network

AdreçaMuntaner 507 5-2
08021 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSarrià - Sant Gervasi
Telèfon689249292
Correu electrònicpablo@diven.app
Adreça webdiven.app

DescripcióDiven és un espai obert que té com a missió revitalitzar i donar llum a totes les iniciatives que es duen a terme a la societat, ja provinguin per part d'organitzacions o persones joves. En aquesta línia, Diven ofereix una aplicació de lliure accés, tant per a joves com a organitzacions, que els apodera de les eines necessàries per, per una banda, digitalitzar i donar a conèixer totes les seves iniciatives socials entre el públic jove i, per altra banda, per permetre a tots aquells interessats a formar-ne part a trobar-les d'una manera directa i eficient, a més permetent apuntar-s'hi directament des d'aquí.

Volem posar fi a les barreres que limiten i entorpeixen la connexió de l'oferta amb la demanda en termes d'ajuts socials. Aquest problema té clarament dues cares: d'una banda, totes aquelles organitzacions o joves que duen a terme iniciatives per millorar la societat però es troben en una situació d'escassetat d'eines tant per digitalitzar les iniciatives com per fer-les arribar a nous públics; d'altra banda, totes aquelles persones que estarien disposades a formar part d'iniciatives socials, però que passen per un procés llarg i costós per trobar-les.

Volem donar a conèixer la nostra app a Catalunya, que és completament gratuïta, perquè volem aportar el nostre gra de sorra en la millora de la societat posant fi als problemes que hem exposat als paràgrafs anteriors.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPoblació en general
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya