Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Federación Latina de Medios de Comunicación
FLMC

AdreçaPaseo Valldaura, 30 Piso 3 Puerta 4
08031 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteNou Barris
Telèfon651605603
649826454
Correu electrònicfedemedios@gmail.com
burton.lester@gmail.com
Adreça webflmc.org.es

DescripcióA la Federació Llatina de Mitjans de Comunicació treballem fortament en la producció de continguts de premsa, ràdio, televisió i internet, buscant sempre divulgar les notícies de les associacions i ressaltar en tot moment la imatge cultural i positiva de la nostra gent.

El nostre objectiu és que els mitjans llatins tinguin al seu abast programes i imatges lliures del pagament de Dret d'Autor i que podran ser transmesos en els diferents suports que funcionen en l'actualitat.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaImmigració
Activitat o serveiPromoció social i comunitària
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarLa nostra Federació agrupa els més destacats professionals dels mitjans de comunicació de la diversitat a Espanya, en les nostres llistes representem mitjans de comunicació de gran prestigi i cada setmana vam informar a més de 250 mil persones a Europa i tot el món amb les nostres marques.

Des de la nostra fundació el 2012 la Federació Llatina de Mitjans de Comunicació d'Espanya sempre s'ha marcat un obejectiu clar i és informar, orientar i entretenir a la comunitat llatina, respectant en tot moment les tradicions i bons costums de cada país.