Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
From Barcelona To The World
FBTTW

AdreçaC/ Felip II 291
08016 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Andreu
Telèfon661970689
686666452
Correu electrònicinfo@frombarcelonatotheworld.com
Adreça webwww.frombarcelonatotheworld.com

DescripcióFrom Barcelona To The World és un projecte que neix de la necessitat d’expressar un sentiment. L’estima cap a un indret, Barcelona. És una idea autèntica i innovadora, que poc a poc s’ha anat fent més gran gràcies al que significa i sobretot als seus partíceps.

From Barcelona To The World és una polsera que representa tot el que és aquesta ciutat; la seva arquitectura, la seva gastronomia, el seu clima, els somnis que en ella s’hi fabriquen o les oportunitats que et brinda. El que aquesta polsera simbolitza, al cap i a la fi, és el caràcter de Barcelona.

Una polsera per a que la regalis, per a que la portis. Per lluir-la. Per les persones que s’identifiquin amb la ciutat: la seva gent, els que la viuen i conviuen, els que hi han nascut, els que hi han estudiat, i també els seus visitants o per qui la vulgui visitar, en definitiva, per a tots aquells a qui els hi agradi el que és Barcelona en la seva més pura essència.

Barcelona és una ciutat que enamora, i aquesta polsera pretén representar aquest sentiment.

La gent de Barcelona, els seus carrers, la seva història i -per damunt de tot- els valors que transmet han sigut els detonants d’aquest projecte. Innovadora, solidària, tradicional, autèntica, alegre, lleial, cultural, social, romàntica, respectuosa i atractiva són algunes de les moltes paraules que ens venen al cap quan pensem en la nostre ciutat. I una d’elles ha acabat de definir el projecte. La solidaritat.

A Barcelona la gent és tradicionalment solidària. Infinitat d’Iniciatives han sortit d’aquesta ciutat amb números d’infart. Nosaltres volem aportar el nostre gra de sorra. Així doncs, una important part dels beneficis recaptats es convertirà en un donatiu per a FEDAIA (Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la infància i l’Adolescència). Es tracta d’una organització sense ànim de lucre que, des del 1994, agrupa a la major part de les entitats d’iniciativa social de tota Catalunya que treballen amb nens, adolescents i joves desemparats o amb risc d’exclusió social així com de les seves famílies.

Des del seu naixement molts ja han decidit coparticipar en aquest projecte. Identificar-nos amb la ciutat i els seus valors ha fet que dissenyadors, artistes i professionals de diversos camps hagin contribuït a que aquest somni deixi de ser un somni per esdevenir-se un projecte real. La polsera de From Barcelona To The World.

Ets tu, som tots.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
TemàticaLleure
Activitat o serveiPromoció cultural
Promoció social i comunitària
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat