Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Malalts Mentals de Catalunya
FMMC

AdreçaMallorca, 333-335 1er 2a
08037 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon932440990
Correu electrònicinfo@fmmc.cat
vmonell@fmmc.cat
Adreça webwww.fmmc.cat

DescripcióLa Fundació Malalts Mentals de Catalunya és una fundació tutelar sense ànim de lucre, que protegeix i millora la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental, en el moment en què més ho necessiten.

Com a fundació tutelar, exercim les Mesures de Protecció a favor de les persones amb malaltia mental, quan la família ja no hi és o no pot fer-se'n càrrec.

Comptem amb més de 25 anys d’experiència i amb un equip de més de 50 professionals compromesos amb la millora de la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental, a través del respecte per la seva autonomia, la comprensió i l’optimisme, tenint sempre en compte la voluntat de les persones.Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariPersones amb malaltia mental
TemàticaSalut
Activitat o serveiAssistència psicosocial
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarAssessoraments a famílies, professionals, entitats i administració.

Valoracions: Procés d’Estudi i Valoració de noves propostes.

Programa de Pretutela: seguiment dels usuaris dels que la Fundació ha fet una valoració favorable i es troben en procés de modificació de la seva capacitat, així com dels que algun familiar ja és el seu tutor i aquest té la intenció de fer un traspàs en favor de la fundació, ja sigui a curt o llarg termini.

Projectes privats: Casos dels que la Fundació en fa un seguiment mitjançant un contracte o acord a nivell privat i del que les parts acorden els terminis del seguiment. En aquest cas la persona no ha passat per un procediment de modificació de la seva capacitat ni tampoc la familia ha manifestat la intenció de modificar-la.

Servei de Llar amb Suport. Gestió de 10 pisos terapèutics situats a: Barcelona, Mollet del Vallés i Sabadell.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’Habitatges d’Inclusió social de Barcelona