Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació per l'assessorament, acció i defensa dels animals
FAADA

AdreçaRambla Prim Entresol 2ª
08020 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon936245538
Correu electrònicn.terrassa@faada.org
Adreça webwww.faada.org

DescripcióSom una fundació privada, independent i sense ànim de lucre activa des de 2004. En els nostres inicis vam començar amb l'activitat principal d'apadrinar, adoptar i rescatar animals salvatges i de companyia. Arran de l'experiència adquirida com a professionals del sector, el 2012, vam decidir iniciar un procés de transformació intern. Sabíem que havia arribat el moment de posar el nostre coneixement i recursos per incidir en les causes de forma més estratègica treballant des de l'acció en l'àmbit social, legislatiu i educatiu.

MISSIÓ

Promoure el respecte als animals en l'àmbit social, legal i educatiu.

Àmbit social: facilitem informació i assessorament tècnic i jurídic als diferents agents socials sobre protecció animal. Dirigim projectes de sensibilització que plantegin alternatives als sectors empresarials que directament o indirectament causen patiment als animals. Pioners en l' estudi i getsió de nous models de familia amb animals.

Àmbit legal: vetllem pel compliment de l’actual legislació i col·laborem amb les autoritats i institucions per instaurar normatives més respectuoses amb els animals.

Àmbit pedagògic: promovem accions formatives que fomentin l’empatia i el respecte als animals a l’educació infantil, primària i a la universitat.

VISIÓ

Aconseguir un món on es respectin i es garanteixin els drets dels animals.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariPersones en risc d'exclusió social
TemàticaAltres
Activitat o serveiAltres
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacarwww.millorsamics.org

#MillorsAmics és un projecte multidisciplinari, el propòsit és fer visible el vincle que s'estableix entre persones i animals en situació de vulnerabilitat.
Dia a dia ens trobem amb persones que s'exposen a situacions extremes per mantenir al seu company:
• Les persones que dormen al carrer per la doble discriminació que els suposa estar acompanyats d’un animal
• Dones víctimes de violència masclista que no abandonen la seva llar per no tenir on anar amb el seu animal
• A més, hi ha homes i dones que, tot i tenir una llar viuen en condicions precàries, arribant al punt de racionar els seus recursos per poder cobrir les necessitats del seu animal
• Qualsevol persona que es trobi en un marc de vulnerabilitat amb un animal, ha de ser ajudat i no ser sotmès a una doble discriminació.