Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Privada DAU
DAU

AdreçaCarrer de la lletra C, 12-14 (P.I.Zona Franca)
08040 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSants - Montjuïc
Telèfon933000858
Correu electrònicillorens@fundaciodau.org
social@fundaciodau.org
Adreça webwww.fundaciodau.org

DescripcióDau treballa des de fa 30 anys que per fer possible la incorporació al mercat de treball de persones amb trastorns de salut mental.
Per tal d\'aconseguir aquest objectiu dissenyem i posem en marxa programes de suport a la formació per la millora de la ocupabilitat, programes de suport a la inserció laboral i pel manteniment del lloc de treball.

A DAU oferim els suports necessaris i treballem amb xarxa amb altres entitats del territori per apropar a les persones amb trastorns de la salut mental que atenem a aquells suports que necessiten en cada moment per tal de tenir un nivell de qualitat de vida digne i per participar activament en la comunitat.

Dau té una altra estratègia per facilitar la incorporació de les persones amb tr. De la salut mental al mercat de treball que es la creació de llocs de treball a l’empresa social CET laboratori Fundació DAU, on actualment hi ha contractades 80 persones d’aquest col·lectiu.

Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Formació
Inserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Ciutat Vella
Eixample
Gràcia
Horta - Guinardó
Les Corts
Nou Barris
Sant Andreu
Sant Martí
Sants - Montjuic
Sarrià - Sant Gervasi
Programes o projectes a destacar- Acollida i assessorament a perssones amb transtorns de salut mental i les seves families
- Servei prelaboral- servei social que te com a objectiu la millora de la ocupabilitat per a la inserció laboral o retorn al sistema educatiu
- Servei de inserció laboral i treball amb suport
- Equips Multidisciplinars de suport a l\'activiats laboral - unitats que operen en el centre de treball per a facilitar l\'adaptació i millora competencial de les persones qeu hi treballen.