Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Privada Engrunes

AdreçaC/ Roca Plana14-16 Polígono Industrial Coll de Montcada
08110 Montcada i Reixac
ubicar al mapa
Districtefora de Barcelona
Telèfon902360387
935829999
Correu electrònicengrunes@engrunes.org
Adreça webwww.engrunes.org

DescripcióFundació Engrunes, entitat privada no lucrativa, que lluita contra la pobresa i l'exclusió social, proporcionant a les persones més vulnerables degut a la seva situació personal, suport i acompanyament mitjançant un contracte laboral que els permeti reincorporar-se novament a una vida normalitzada, amb l'ajut del seu treball i el seu esforç personal.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Infància i joventut
Persones amb discapacitat
Persones drogodependents
Persones en risc d'exclusió social
Persones sense llar
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiInformació i orientació
Inserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióÀrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Programes o projectes a destacarEtapa Laboral: Procés que fa una persona provinent de l'exclusió o en risc de patir-la, en un ambient laboral, a traves d'un contracte de treball i l'acompanyament de professionals socials i educatius durant tot el procés, amb una durada de dos anys. Aquest procés possibilita a la persona la recuperació o aprenentatge d'un ofici i paral·lelament un acompanyament socioeducatiu per l'adquisició d'altres qualitats com: l'autoestima, la responsabilitat, l'autocontrol, el treball en equip, etc.

Etapa Pre-laboral: Procés que fan les persones que no tenen els mínims per començar un procés a l'empresa d'inserció. La recuperació i/o adquisició d'habits laborals i de coneixements a partir d'una formació en operari/a de residus, possibilitar la inserció laboral en una empresa d'inserció.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’Atenció a Persones Sense Llar