Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels
FNSDA

AdreçaC/ Roger de Flor 274 Baixos
08025 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon932075250
Correu electrònicinfo@fnsda.org
Adreça webwww.fnsda.org

DescripcióLa Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels (FNSDA) és una entitat privada sense ànim de lucre que té per objecte social la tutela de persones grans incapacitades. La nostra tasca tutelar s'inicia l'any 1995. És l’entitat pionera i capdavantera en l’àmbit de tutela de gent gran i és la més gran en nombre de tutelats d’aquest col·lectiu a Catalunya, amb més de 700 tuteles exercides fins al moment.

La missió de la Fundació és la protecció de la gent gran en totes les diferents dimensions de la persona fent una aposta decidida per promoure la seva qualitat de vida, respectant la seva dignitat.

El nostre gran objectiu és el treball en favor de la inclusió social dels col·lectius més vulnerables, en particular, la protecció integral de les persones de la tercera edat millorant la seva qualitat de vida i lluitant per la defensa dels seus drets.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariGent gran
TemàticaDependència
Activitat o serveiAltres
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacar1. Programa Tutela: La FNSDA, sota la supervisió judicial, representa i té cura de garantir la millor qualitat de vida de les persones incapacitades. Implica la representació de les persones tutelades en totes les esferes de la seva vida.
2. Programa Pretutela: Dedicat a l’estudi preliminar dels expedients tutelars amb l’objectiu de planificar el futur de qualsevol persona en cas d’una possible incapacitat. Dirigit a particulars (autotutela) o a la coordinació amb els diferents professionals dels serveis socials.
3. Programa Ajuda al tutelat sense recursos: Aproximadament un 35% dels tutelats viuen en condicions de pobresa. Aquest programa neix amb l’objectiu de reunir fons per a poder cobrir totes les despeses dels tutelats sense recursos i garantir la seva qualitat de vida.
4. Programa Voluntariat: Aquesta entitat aposta fortament per el voluntariat per a trencar l’aïllament i la soledat que pateixen la majoria dels nostres usuaris des de la pràctica dels valors de la solidaritat i l’altruisme.
L’acció voluntària complementa l’acció professional a fi de millorar l’atenció integral a la persona creant un teixit de solidaritat, ajuda mútua i reconeixement.
5. Programa Sensibilització: Dirigit a millorar la sensibilització de la societat vers el col•lectiu de gent gran com a mesura de prevenció davant possibles maltractaments.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa