Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Soñar Despierto
SD

AdreçaC/ Déu i Mata 42
08014 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteLes Corts
Telèfon930077017
Correu electrònicavallet@sdespierto.es
Adreça webhttps://www.sdespierto.es/ca

DescripcióLa Fundació té com a finalitat col·laborar en la integració social de nens i joves menors d'edat tutelats per l'administració, amb projectes eficaços de suport a la seva educació, competències relacionals i emocionals, transmissió de valors i integració al món laboral, amb el suport d'un equip de voluntaris.

El perfil de beneficiaris al qual s'adreça és de nens i joves de 8 a 18 anys, que viuen en centres d'acollida i residencials de Catalunya, que provenen d'ambients marginals i famílies desestructurades, i per tant amb problemes de vulnerabilitat, marginació i risc d'exclusió social.

Actualment Somiar Despert compte amb seus a Barcelona, Madrid i València i atén a 1.800 nens gràcies a la tasca de 900 voluntaris, que visiten setmanalment 72 centres de les tres comunitats autònomes.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
Persones en risc d'exclusió social
TemàticaEducació
docència i formació
Lleure
Altres
Activitat o serveiFormació
Inserció sociolaboral
Participació
Altres
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarEDUCAR SOMRIURES
Programa de reforç escolar destinat a menors tutelats residents en centres d'acollida, per ajudar-los a millorar la seva situació acadèmica i emocional.

AMICS PER SEMPRE
Pprojecte socioeducatiu destinat a integrar socialment a menors i joves en risc d'exclusió social amb tallers, activitats d'oci, extra-escolars, culturals, esportives, etc.

PETITS GRANS MOMENTS
Fem realitat els somnis i cobrim necessitats individuals de cada menor o jove en risc d'exclusió social que ens sol·licita l'ajuda.

FORMACIÓ I INSERCIÓ LABORAL
Oferim suport a joves majors de 16 anys en la seva formació i inserció laboral, a través de programes i col·laboracions amb empreses.

BEQUES D'ESTUDI
Afavorim als joves en risc d'exclusió social estudis de grau mitjà.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa de Drets dels Infants