Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Fundació Vinne
Vinne

AdreçaC/ Santa Maria 42 2
08172 Sant Cugat del Vallès
ubicar al mapa
Districtefora de Barcelona
Telèfon621202585
621264487
Correu electròniccomunicacio@vinne.org
Adreça webvinne.org

DescripcióFundació Vinne és una organització sense ànim de lucre, que té com a objectiu establir un vincle entre empreses privades i entitats socials, que ofereixen diferents productes i/o serveis.

Treballem com a altaveu de les entitats socials del tercer sector perquè les empreses sàpiguen que hi ha la possibilitat de comptar amb entitats socials professionalitzades per cobrir les seves necessitats, com pot ser la jardineria, neteja o un càtering fet per persones amb risc d\'exclusió social i/o amb alguna discapacitat. D\'aquesta manera aconseguim una societat molt més justa e inclusiva.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacarInserció laboral d\'un noi amb discapacitat mental del grup Prodis, al geriàtric de les fonts per amenitzar les tardes i ajudar a l\'hora del berenar.

Catering per 800 persones al teatre Auditori de Sant Cugat, Acte de Jubilació dels Mossos d\'Esquadra. Catering i cambrers aportat per Fundació Ared.

Esdeveniment social, premis Cugat Media en marxa, catering i cambrers de Cuina justa i ajuda al guardarropia d\'un noi amb discapacitat mental de la Fundació Rubricatus.