Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Get Your Dreams Fundació
GYDF

AdreçaC/ Manel Girona 71 Baixos 3A
08034 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSarrià - Sant Gervasi
Telèfon932052664
646635440
Correu electrònicgyd@getyourdreams.org
Adreça webhttp://www.getyourdreams.org/

DescripcióDenominació i Origen

La Fundació s’anomena get your dreams fundació i està registrada amb el número 2792 en el registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya i classificada com a fundació benèfica de tipus cultural.

Neix en un moment històric marcat per una profunda crisi de valors i econòmica que impregna l'ambient i la societat d'un sentiment d'escepticisme i pessimisme.

En aquesta situació és essencial cuidar i motivar la dimensió afectiva de la persona. Per a nosaltres, l'ésser humà és el veritable motor de la societat.

Creiem que la realització dels somnis que té cada ésser humà aporta una il·lusió i alegria que li dóna una injecció d'esperança per seguir endavant. Aquest estímul, al costat d'una motivació ben orientada, fomenta una actitud positiva davant la vida.

¿Qui som?

Get your dreams fundació és una organització sense ànim de lucre, formada per un equip de treball que comparteix una mirada centrada en la persona, i que sorgeix de l'ànim de posar al seu servei el seu temps, professionalitat i esforç.

Missió
La nostra Missió és convertir els somnis d'aquelles persones més necessitades a nivell afectiu, amb l'objectiu d'aportar moments d'alegria, esperança i il•lusió i motivar-los a que adoptin una actitud positiva davant la vida.

Visió
Complint amb el somni de cada persona i ajudant a que adopti una actitud positiva davant la vida millorarem el seu entorn més proper i, en conseqüència, anirem obtenint una societat millor.

Àmbit d'actuació
La Fundació exerceix les seves funcions majoritàriament a Catalunya. No obstant això, també actua en la resta del territori de l'estat espanyol i pot actuar a escala internacional


Objectius de la Fundació:

- Facilitar que els somnis de nens, joves i gent gran, especialment els que es troben en una situació de vulnerabilitat social per motius econòmics, de salut, o per qualsevol altra causa, es puguin realitzar, aportant moments d'alegria i il·lusió i ajudant-los a que creixi en les seves vides l'esperança
- Treballar els nostres programes socials en el major nombre de residències de la 3a edat possibles i fer un treball social de seguiment i atenció personal a la gent gran i altres persones de vulnerabilitat social
- Confortar afectivament a cada persona necessitada a qui atenguem
- Motivar cada individu atès perquè adopti una actitud positiva davant la vida
- Promoure i dinamitzar actuacions dirigides a donar resposta a les necessitats que en cada moment vagin sortint en la nostra societat, especialment les que afecten les persones més vulnerables
- Incentivar el voluntariat i formar-los per a la consecució dels programes socials. Sobretot els joves, aturats i jubilats

Beneficiaris

Són beneficiaris de la Fundació els col·lectius següents: nens, joves, gent gran i totes aquelles persones que pateixen una situació de vulnerabilitat social.

Igualment són beneficiàries totes aquelles persones que desitgin fer un voluntariat compromès.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Famílies
Gent gran
Infància i joventut
Persones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
TemàticaAltres
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Atenció diürna i centre de dia
Participació
Promoció cultural
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Programes o projectes a destacarEls nostres projectes a destacar és divideixen en dos blocs :

Somnis de les persones necessitades:

Atén de forma individual tota persona que es posa en contacte amb nosaltres o amb les fundacions que tenim conveni (Fundació Hospital de Nens de Barcelona, Fundació Ared, Fundació Auxilia, Fundació Soñar despierto, Fundació Nens sense Barreres i Adeco) per a compartir el seu somni i veure-ho realitzat.

Un cop rebuda la petició i passat els criteris d'admissió, l'equip de la fundació es posa en marxa per a l'anàlisi i la materialització del mateix a través d'un protocol que classifica els somnis, els concreta, els avalua i elabora un pla d'acció.

En aquest procés es treballa la dimensió afectiva del somiador motivant i donant pautes per poder tenir una actitud positiva davant la vida a través d'un plà motivacional personalitzat.

A la consumació dels somnis s'involucra des de la família de l'interessat, passant pels nostres voluntaris i col•laboradors, fins als nostres padrins.


Residències de la 3a Edat:

En get your dreams fundació promovem actuacions dirigides a donar resposta a les necessitats que en cada moment vagin sortint en la nostra societat, especialment les que afecten les persones més vulnerables.

La primera actuació sostenible en el temps consisteix en la creació d'uns programes socials per atendre persones de la 3a edat en residències amb l'objectiu d'acompanyar i motivar en el seu dia a dia.

És un sector de la població que ha lluitat i treballat durant molts anys per la nostra societat i, actualment, aquestes persones tenen mancances i pateixen soledat en l'última etapa de la seva vida. Creiem que es mereixen tot el respecte humà, companyia i ajuda perquè visquin els seus últims dies amb il·lusió, alegria i esperança.

Els programes socials contemplen:
- Programes d'acompanyament i motivació per a les persones de les residències
o Acompanyament quinzenal per part d'un voluntari
o Plà de motivació personalitzat

- Programes d'activitats per a les persones de les residències
o Celebració d'aniversari
o Celebració de festes tradicionals