Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Hotel Barcelona Catedral

AdreçaCarrer dels Capellans 4
08002 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteCiutat Vella
Telèfon933042255
Correu electròniccomercial@barcelonacatedral.com
Adreça webwww.barcelonacatedral.com

DescripcióL'Hotel Barcelona Catedral aposta per la sostenibilitat perquè creiem que és l'element clau que permetrà que el turisme segueixi sent un dels principals motors econòmics del món. Per aquesta raó, busquem la integració en el dia a dia dels valors i els principis associats al desenvolupament sostenible, tant en la gestió interna com en les relacions amb clients, proveïdors, equip i comunitat que ens envolta. Volem que el nostre compromís i la nostra manera d'actuar contribueixin a una #RestauracioSostenible.

La filosofia de l'Hotel Barcelona Catedral és oferir una restauració sostenible, equilibrada i saludable. La qualitat mediambiental, l'eficiència energètica i el valor social són importants per nosaltres. Així, sempre que és possible, prioritzem la compra de productes de temporada i de proximitat (km 0), i treballem per reduir la generació de residus (objectiu de residu 0) i evitar el malbaratament alimentari.

Ens esforcem per millorar contínuament amb el propòsit d'assegurar el futur a partir d'un ús responsable dels recursos.

Som conscients de la importància de les intoleràncies alimentàries i podem adaptar els nostres plats a les seves necessitats: celiaquia, al·lèrgies...

Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaMedi ambient
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya