Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Iniciatives i Programes, S.L.
IP

AdreçaC/ Moianés, 50 4-1
08014 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSants - Montjuïc
Telèfon93 199 20 99
93 637 2111
Correu electrònicjfeixa@grup-ip.cat
mgranados@grup-ip.cat
Adreça webwww.grup-ip.cat

DescripcióSom un grup especialitzat en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius i culturals, orientats a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones, de les comunitats i del conjunt de la societat.
Naixem amb l’objectiu ser una eina útil per a la societat en general i, en particular, per a les administracions públiques i entitats que treballen en l’àmbit dels serveis personals i de consultoria.
Treballem, de forma prioritària, per a l’administració pública, perquè creiem que l’educació, la cultura i la participació són drets que s’han de garantir com a béns liderats pel sector públic, mitjançant qualsevol tipus de gestió.
Volem construir i desenvolupar un projecte empresarial fonamentat en la proximitat, en la participació de les persones, en la qualitat socioeducativa, en la formació continuada dels nostres equips i en la innovació constant.
Compartim valors corporatius pel que fa a la societat on actuem, compromesos amb la democràcia i la llibertat, amb els clients/es, coneixedors i coneixedores de les seves necessitats, i amb les persones que treballen i col·laboren amb nosaltres.
Basem la nostra feina amb la qualitat de l’equip humà, l’excel·lència tècnica i professional, i la constant innovació en cadascun dels projectes que desenvolupem. El nostre compromís amb la qualitat ve certificada per l’ISO 9001:2008, i mantenim un procés de qualitat que es va renovant anualment.
Estem compromeses i compromesos amb la igualtat efectiva i real entre homes i dones, i per aquest motiu, tot i que no en tenim l'obligació hem implantat el nostre propi Pla d'Igualtat basat en una rigorosa diagnosi duta a terme durant l'any 2017.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariDones
Famílies
Gais
lesbianes
homes i dones transsexuals i bisexuals
Gent gran
Infància i joventut
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Població en general
TemàticaÀmbit comunitari i veïnal
Cultura
Dependència
Educació
docència i formació
Gènere
Lleure
Treball/ocupació
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Assistència psicosocial
Atenció diürna i centre de dia
Formació
Informació i orientació
Inserció sociolaboral
Participació
Promoció cultural
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarEspai Familiar i Centre Obert de les Corts (Ajuntament de Barcelona)
Centre per a famílies amb adolescents (Ajuntament de Barcelona)
Projecte Aquí T'escoltem (Ajuntament de Barcelona)