Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Iniciatives Solidàries
IS

Adreçac/Bailèn, 19 2º 1º
08010 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon696 61 54 42
Correu electrònicllarvictoria@iniciatives.org
Adreça webhttp://www.iniciatives.org/

DescripcióIniciatives Solidàries és una ONG d’acció social que està al servei de qui més ho necessita i té com a missió fomentar l’autonomia de les persones que viuen en risc d’exclusió social. L’atenció personalitzada que oferim i la metodologia de treball que utilitzem contribueixen a empoderar les persones ateses amb l’objectiu que protagonitzin el seu propi itinerari d’inserció fins aconseguir el major grau d’integració possible a la nostra societat.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
TemàticaHabitatge
Activitat o serveiHabitatge
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Ciutat Vella
Programes o projectes a destacarSom un recurs de pis assistit d\'autonomia per a joves ex tutelats del àrea de jove tutelat i ex tutelat (ASJTET) de la DGAIA. Son joves en edats compromeses entre 18 a 21 anys, que te l\'objectiu de poder acompanyar, assessorar i orientar al jove per a tenir un bon procès d\'autonomia en tots els àmbits de la seva vida quotidiana (formatiu, laboral, econòmic, administratiu i jurídic).

Cerquem activitats i/o formacions que puguin guiar i fomentar al jove en l\'aspecte salut, autonomia, formació, mercat laboral....
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’Habitatges d’Inclusió social de Barcelona