Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Mar de Somnis
Mds

AdreçaRambla Catalunya 52 Principal 2
08007 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon633135614
Correu electrònicfrancesca@mardesomnis.org
Adreça webwww.mardesomnis.org

Descripció
Mar de Somnis [MDS] som una associació que vetllem per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb epilèpsia i les seves famílies.


Des de la nostra constitució el gener de 2012, Mar de Somnis ha treballat dur per constituir-se com un element d’utilitat per a les vides de les persones afectades per l’epilèpsia.

Ens dirigim:

- Als infants

Acompanyem als més petits i al seu entorn familiar en el procés de detecció, diagnòstic i conscienciació de l’epilèpsia.

- Als joves

Impulsem projectes per a empoderar i fer responsables els joves sobre la seva pròpia salut.

- A les famílies

Generem un col·lectiu de famílies actiu i dinàmic per trobar les millors respostes a les necessitats dels seus fills i filles amb epilèpsia.

- A la societat

Fomentem epiaccions encaminades a la sensibilització i el compromís de la societat amb les persones amb epilèpsia.


Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
TemàticaSalut
Activitat o serveiPromoció social i comunitària
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacar- Els Somnis d’Estiu són les colònies d’estiu que organitza la Mar de Somnis des del 2013.

Una setmana de diversió, de compartir moments especials, d’oci i amistat per a nens, nenes i joves amb epilèpsia amb edats compreses entre els 10 i els 18 anys.

- Els Art i Somnis (A&S) són residències de creació artística d’un cap de setmana de durada que inclouen un SomniArt i una activitat relacionada amb l’esport o l’oci per a nois i noies d’entre 10 i 18 anys amb epilèpsia i un cert grau d’autonomia.

- En Família és un programa que es basa en sortides o trobades periòdiques que permeten el contacte i la relació entre fills, filles, pares i mares amb realitats semblants.- Panoràmica sobre l’Epilèpsia és una campanya d’informació al pacient i els seus familiars sobre les diferents alternatives terapèutiques presents i assaigs clínics. A la pàgina web hi ha informació sobre les teràpies aprovades i sobre les xerrades ofertes per especialistes en epilèpsia que s’ofereixen en diferents ciutats de l’estat., així com resums de les xerrades prèvies i documents audiovisuals i testimonis.

La campanya està coordinada per Mar de Somnis i organitzada en cada destinació per l’Associació local i hi participen els referents en epilèpsia dels centres més propers.