Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Metropolis Centre Especial de Treball
Metropolis CET

AdreçaFrancesc Carbonell, 43
08034 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSarrià - Sant Gervasi
Telèfon932058383
Correu electrònicmarketing@metropolisgrupo.com
Adreça webhttp://www.metropoliscet.cat/

DescripcióA Metropolis CET ens avalen més de 15 anys d'experiència en l'externalització de serveis de seguretat, neteja i logística, entre altres. Oferim el valor afegit de poder realitzar-los mitjançant el nostre Centre Especial de Treball, oferint així les mateixes possibilitats d'inserció laboral per a totes les persones i ajudant a les empreses a cobrir el 2% de la seva plantilla amb personal amb discapacitat (Llei General de Discapacitat – antiga LISMI).

A Metropolis CET comptem amb una plantilla integrada per professionals completament preparats i formats per oferir als nostres clients el servei més adequat a les seves necessitats.

La nostra història:

Metropolis CET va néixer com a nova divisió del grup d'empreses de Metropolis Grupo. Al llarg dels més de 15 anys dedicats íntegrament en el sector de facility services, la demanda dels nostres clients i les ganes d'emprendre un nou repte ens van permetre començar aquest projecte amb l'objectiu d'oferir oportunitats laborals a les persones amb discapacitat d'entre 16 i 64 anys. El nostre Centre Especial de Treball, autoritzat pel Departament d'empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, està especialitzat en els serveis de neteja, logística i serveis auxiliars tals com recepcionistes, conserges, atenció al client i auxiliars de control.
Naturalesa jurídicaEmpresa
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
TemàticaTreball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa NUST - Nous Usos Socials del Temps