Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Miaportacion
Miaportacion

AdreçaPasseig Manel Girona 63 Baixos
08034 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSarrià - Sant Gervasi
Telèfon932520902
630263568
Correu electrònicblancapiera@miaportacion.org
Adreça webwww.miaportacion.org

DescripcióMiaportacion és una fundació creada per comunicar i cobrir les petites necessitats de persones en situació socioeconòmica desfavorable a través d'entitats socials. Les necessitats poden ser econòmiques, materials i de voluntariat. Es publiquen a la pàgina web de Miaportacion i es cobreixen per persones que busquen ajudar a d’altres d’una forma molt concreta. Intenta donar resposta a una pregunta que algunes vegades ens fem: "m'agradaria fer alguna cosa pels altres però no sé què fer".
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Gent gran
Persones amb discapacitat
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
Persones sense llar
TemàticaAltres
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Ajuts econòmics
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Programes o projectes a destacarLa fundació Miaportacion té 2 projectes i una campanya de Nadal.

1. Projecte Petites Necessitats Concretes: consisteix en comunicar i cobrir les necessitats de persones en situació desfavorable a través d'entitats socials mitjançant el canal de la pàgina web. Les necessitats es cobreixen per persones que busquen ajudar els altres d'una forma concreta.

2. Projecte Voluntariat en Grup: Miaportacion ofereix grups de voluntaris coordinats a les entitats que els pugui interessar per dur a terme algun projecte concret. El voluntariat sempre és en grup (no voluntaris independents) i aquest grup sempre té un coordinador que es responsabilitza de tot aquest voluntariat.

3. Campanya "Buscamos Reyes Majos": és una campanya que Miaportacion organitza per Nadal per buscar persones generoses que es converteixin per un dia en els Reis Mags de persones en situació socioeconòmica desfavorable i fer realitat un dels desitjos de la seva Carta Real. La campanya compta ja amb dues edicions, la primera al 2010 amb 80 Reis Mags i la segona al 2011 amb 350 Reis Mags.