Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Narinan Projecte Social i Familiar
Narinan

AdreçaTuset, 10 3er 1ra
08006 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEscollir districte
Telèfon638 88 57 75
629 50 26 41
Correu electrònicinfo@narinan.org
secretaria@narinan.org
Adreça webwww.narinan.org

Descripciónarinan és una associació creada a Barcelona el 2016, que ofereix suport educatiu a infants de 6 a 12 anys en situació de vulnerabilitat, i a les seves famílies. Complementa els estudis reglats dels infants ajudant-los a fer els deures escolars i aprofundint en les matèries que més els costen. També mira d'involucrar i apoderar els familiars i responsables per fer de l'aprenentatge una experiència positiva i plenament inclusiva.
Des de narinan entenem que l'educació és un factor clau per garantir la igualtat d'oportunitats, i que l'augment de la pobresa (especialment notable entre infants i joves) genera un augment de la desigualtat i, al final, del risc d'exclusió social.
La desigualtat educativa està estretament relacionada amb l’origen socioeconòmic de la família, i genera diferències en el desenvolupament del llenguatge, habilitats socials i emocionals entre els infants de 22 mesos d’edat i que es mantenen al llarg del temps.
Per això oferim suport educatiu individualitzat i de qualitat a infants en situació de risc d'exclusió social.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariFamílies
Infància i joventut
TemàticaEducació
docència i formació
Activitat o serveiFormació
Altres
Àmbit territorial d'actuacióÀrea Metropolitana de Barcelona
Programes o projectes a destacarTreballem en 4 centres (2 a Barcelona - Ciutat Vella) i 2 a l'Hospitalet de Llobregat. En total oferim 7 sessions de reforç escolar setmanals, en horari extraescolar i atenem a uns 100 infants d'Educació Primària, amb el suport de gairebé 60 voluntaris.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa de Drets dels Infants